Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Турска звезда иска да стане майка

Айча Айшин Туран, която наскоро участва в сериала „Приказка за острова“, е една от младите актриси, които постоянно са в центъра на вниманието с личния си живот, публикации в социалните мрежи и проекти, в които участва.
Актрисата се появи на страниците на таблоидите с новината, че връзката й с колегата й Алп Навруз е приключила. Тя участва в предаването "Емпатия", където беше гост на Ахмет Мумтаз Тайлан и привлече вниманието на зрителите с искрените си изказвания.
Признавайки, че детството й е приключило със смъртта на баща й, Айча сподели: „Имахме много добри отношения с баща ми, но детството ми приключи с неговата смърт.“
Тя подари на феновете си трогателни моменти с емоционалните си коментари: „Смеех се отвън, но плаках отвътре през цялата миналата година. Израснах повече с музика, отколкото с актьорство, започнах да свиря на цигулка, когато бях на 7 години. Беше очевидно, че ще се реализирам в областта на изкуството“, каза тя.
„Мога да рискувам всичко за любимите си хора“, добави актрисата. На въпрос на водещия как е с децата и какво е виждането и за майчинството, Айча отговори: „Искам да стана майка и да осиновя дете. Мисля, че е невъзможно да си родител само с раждане." /труд

Публикувана на
13 Ноември 2022 година