Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни е писано за новата седмица

Овен
През тази седмица Овните ще бъдат изправени пред сериозен избор. Определено ще трябва да вземете решение, така че внимателно обмислете всички опции. Възможно е постоянно да се колебаете и да се съмнявате. Затова се стремете към спокойствие, въпреки трудните и неочаквани ситуации в живота. Опитайте се да мислите и действате бавно. Погрижете се за зрението си, прекарвайте по-малко време пред телефона и пред компютъра. Отношенията с любимия човек ще се подобрят, очаква ви помирение. Телец
През тази седмица може да бъдете замесени в авантюри, клюки и всякакви интриги. Внимавайте да не попаднете в лапите на недоброжелатели и завистници. Основното е да се откажете от ролята на максималист и да погледнете на нещата с реалистичен поглед. Сега е важно да станете по-гъвкави и наблюдателни. Погрижете се за здравето си - сега рискът от разболяване е по-висок. Не злоупотребявайте с алкохол и мазна храна, не правете компромиси с качеството на съня ви. В края на седмицата ви очаква добра новина и приятна изненада от приятел.
Близнаци
Това е седмица, в която да обърнете внимание на нещата, които сте пренебрегнали през последните седмици. Периодът е подходящ да се заемете с решаването на имотни въпроси. Някои представители на знака ще започнат нова работа. Една глава от живота ви ще приключи и ще започне нова. Не се колебайте да оставите в миналото всичко, което ви е тежало. Чудесно е, когато всичко наоколо се променя! Очакват ви и парични постъпления. Няма да имате причини да се тревожите за финансовото ви състояние. Рак
Това е седмица, в която ще искате да се отърсите от стреса. В борбата с него са ви позволени всички средства, които не усложнят ситуацията. Ако имате възможност - най-добре заминете надалеч. Важното е да се опитате да не влошавате отношенията си с близките ви хора под влияние на стреса. Забравете обидите, бъдете прощаващи, търсете своя начин да се почувствате добре и да се отърсите от натрупалите се отрицателни емоции.
Лъв
Това е седмица, в която да построите мостове между вас и хора, с които имате неразбирателства. Тяхното сътрудничество ще е важно за вас, макар и още да не го осъзнавате. Бъдете сигурни, че доброто винаги побеждава. Колкото и мрачно да ви е в душата в момента, в който си помислите, че всичко е безнадеждно - слънцето ще изгрее и на вашата улица. Помислете добре къде да прекарате почивните дни, за да презаредите организма си с нови сили.
Дева
През тази седмица настроението ви трудно може да се нарече бойно. Това е напълно нормално на прага на идващата зима. Сега е важно да се подкрепите здравословно и психически. Спазвайте стриктен график за работа и почивка. Изкуството ще е ваш първия приятел - така че хващайте четките и музиката и създавайте шедьоври! След средата на седмицата пестете силите си. Още в петък започнете активна почивка. Не се натоварвайте с нищо, откажете гостуване или прием на гости.
Везни
През тази седмица е най-добре да не взимате решения и да държите емоциите си под контрол. Очаква ви неуравновесен период, в който може да попаднете в неприятни истории. Научете се да управлявате себе си, като пренебрегнете гнева, завистта и раздразнителността. За да се чувствате добре физически - пийте повече вода и не забравяйте движението. Достатъчното часове сън също са от съществена важност за вас - опитайте се да си лягате по-рано и не стойте много време на телефона.
Скорпион
През тази седмица спокойно може да разчитате на подкрепа. Основното е да не пестите усилия и да изразходвате резервите от енергия за добри дела. Вярвайте, че след нощта ще дойде ясно утро и то ще донесе със себе си - признание на колеги, постижения в кариерата и финансова печалба. Самостоятелните представители на знака ще срещнат своята половинка и това ще ви донесе много мигове на щастие.
Стрелец
През тази седмица Съдбата ще ви подхвърли няколко сложни ситуации, от които ще излезете с достойнство. Сега ви очакват творчески проекти, които засягат кариерното израстване. Периодът е подходящ за почивка, така че ако имате останал отпуск - не се колебайте да го използвате. Пазете парите си - не са изключени финансови загуби. В личен план не се подлагайте на излишен стрес - сега няма нужда да изяснявате, каквото и да било. Всичко е много по-хармонично, ако не търсите с лупа проблемите.
Козирог
През тази седмица ще бъдете професионално претоварени, затова трябва да се разсеете с нещо друго. Обърнете внимание на своето хоби, ако сте го занемарили или намерете такова, ако все още нямате. Пазете здравето си - сега е повишен рискът от травми при тези от вас, които се занимават със спорт. В личните отношения се въздържайте от прояви на ревност. Това може да провокира тлеещи конфликти. Най-добре приключете спорните теми, но с много спокойствие и разбиране към отсрещната страна.
Водолей
Това е седмица, в която ще трябва да надминете себе си. Напълно сте способни на това, макар и да ви се вижда невъзможно. След като направите първата крачка нещата ще потръгнат по мед и масло. Само намерете сили за тази първа крачка. В личен план атмосферата ще ви даде повече, отколкото сте мечтали. Очаква ви подкрепа и разбиране. Благодарение на това, ще може да осъществите всичко замислено във всички житейски сфери през седмицата.
Риби
Още в първите дни на седмицата Рибите ще могат да реализират отдавна начертани планове. Но бъдете внимателни - някои цели ще трябва да бъдат променени, както в съзнанието, така и в реалността. Пари ще имате, но не в количеството, което би ви харесало. Доброто здраве може да бъде подкопано от тревожност и паник атаки. Намерете време за разходки и прекарване на времето сред природа и чист въздух.
Actualno.com

Публикувана на
14 Ноември 2022 година