Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в понеделник

Видяна: 6560 пъти

Овен
Родените в третата декада днес са разсеяни и разконцентрирани, а така ще изпуснат нещо важно, което ще им коства неприятности, болки и разходи. Следвайте избраната цел, не се отказвайте, не се отклонявайте и не се забърквайте в чужди свади, отношения и проблеми. Почти в края на работното време ще се види светлина в тунела от грижи. Предстои среща и с любовта, но някой ще го скрие.
Телец
До обед свършете най-важното за деня. След обед действате разконцентрирано, опитвате се да преследвате два заека и да гоните няколко цели, а това с голяма вероятност ще ви остави с празни ръце и наранено сърце. Луната навлиза в нехармоничния ви Лъв, сблъсквате се с признати и непризнати авторитети и усещате как се опитват да ви изтикат от софрата и извадят от играта.
Близнаци
Днес и утре шансът и късметът ще работят за вас, ще обединяват силите си в посока на личните ви амбиции, надежди и очаквания. Препоръката за този ден е да не се раздвоявате, да свършите едно, а след това да започнете нещо друго. В противен случай ще станете разногледи, ще изпуснете нишката в развитието на нещата и ще загубите и по двете линии. Концентрирайте се над най-важното.
Рак
Ако изчакате до обед ще направите по-малко грешки в личния си избор. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция, особено ако се разсейват и стават разногледи от многото поети задължения. Днес е важно да свършиш само една работа, но да е като хората и да има ползи за всички от това. Определете си приоритетите и тръгнете в тази посока, другото нека да почака.
Лъв
Луната навлиза в Лъв, а вие навлизате в период на тежки битки и сладки победи. Днес с лекота отхвърляте съмненията и взимате важни решения, които ще ви дадат шанс за израстване в професионален, духовен и личен план. Поставете си една цел и я преследвайте докато на уредите нещата и не постигнете желаното. Не се отказвайте, преградите по пътя ви са лесно преодолими.
Дева
Днес успехът е с вас. Концентрирайте се върху най-важното за момента и го гонете до дупка. До вечерта може да постигнете напредък в преговори за работа и повишение на заплатата. Второстепенните въпроси да останат на заден план. Ако се разпилявате в подробности и се опитвате да бъдете „на всяка манджа мерудията” ще сбъркате и ще загубите предимства. Вечерта си поръчайте сън.
Везни
Ако не бързате и насрочете отговорните си срещи и разговори за следобед ще имате повече шансове и възможност да постигнете целта си. Денят има за вас своята тъмна и светла половина. Не се изкушавайте и не бързайте с избора си. Изгодното предложение идва към края на работното време. Ден на откровение за професионалните ви и лични връзки. Вечерта ще сънувате пророчески сън.
Скорпион
Концентрирайте се върху най-важната си цел и до вечерта може да я постигнете. Родените в третата декада са на път да реализират стара мечта и да получат предложения за съвместна работа. Правите пробив и в любовта. След два дни Венера ще напусне Скорпиона, така че действайте без протакане. Денят носи откровение, а вечерта може да си поръчате сън-прогноза за бъдещето.
Стрелец
Не бързайте, късметът ви днес се е успал и чак към обед ще започне да ви подкрепя. Не бива да се действа хаотично и да се гонят няколко цели. Така ще останете с празни ръцеи. Почти в края на работното време ще уредите спорен казус и поне един проблем ще се разреши. Навлизате в творчески период. Планирайте за утре преговори и подписване на нови договори. Всичко се подрежда.
Козирог
До обед действате хаотично и влизате в разправии. Важното насрочете за следобед, когато ще ви предложат и изгодни условия по договори. Гонете си интереса, не се отказвайте по средата на работата, която движите, независимо колко ви е трудно. Тази вечер излизате от кризата и в любовта. Преди да заспите си поръчайте сън-прогноза. Утре ще се събудите с готовото решение.
Водолей
До обед се опитайте да свършите важната и належаща работа. Всичко ви се отдава с лекота. Но следобед нещата може да се объркат. Някой прави крачка, която не е съгласувал с вас, а така и двамата може ди бъдете изключени от играта. Време е да вземете болезнени решения дали да продължавате по стария начин или да отхвърлите зависимостите и да определяте сами живота си.
Риби
Родените в третата декада ще имат прозорец на сила отворен до обед. Концентрирайте се върху основната си цел и ще я постигнете или уредите. С напредването на деня ставате разногледи от многото задачи и не е изключено да сбъркате и да направите грешка. Проверявайте си работата, не оставайте на друг да я довършва. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите бъдещето си.
telegraph.bg

Публикувана на
14 Ноември 2022 година