Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Дъщерята на Апостол Карамитев се разведе

Маргарита Карамитева – дъщеря на покойния актьор Апостол Карамитев, се е развела с първия си съпруг и баща на сина си Апостол-младши. Тя от години живее като емигрант в Канада и наскоро „Ретро“ разкри, че е изоставила актьорството завинаги и се препитава като психолог в дом за възрастни хора. Маргарита обаче не е самотна в личен план. Именно в Канада тя срещнала любовта повторно и минала под венчилото в по-зряла възраст. 64-годишната наследничка на звездата от „Любимец 13“ се омъжила за инженер, с когото живеели заедно. Тя обаче продължава да се представя с фамилията на баща си, включително и в чужбина.
От години не се е прибирала в България, за разлика от брат ѝ, който неотдавна приключи със странстването по света и се завърна в родината. Момчил се установи в София за постоянно, след като погреба съпругата си Габриела, която загуби битката с рака, а синът им и неговото семейство са в Италия.
Догодина се очаква да се завърне у дома заради честванията по случай 100-годишнината от рождението на баща ѝ, които ще се случат през есента на 2023 г.ретро

Публикувана на
14 Ноември 2022 година