Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Лафазанов се разплака в ефир

До мен беше един много силен и много добър човек, красив, слънчев. Това заяви през сълзи артистът Кръстю Лафазанов за починалата си съпруга в ефира на Нова телевизия.
"Вярващ човек съм. Вярата ми няма да пострада от случилото се. Знам, че този живот е един изпит. Спираха ме по улиците, прегръщаха ме хората. Усетих любовта на хората", призна плачейки той.
"Бързайте, хора, да правите добро. Това е част от моето верую", призна той.
"Аз бих препоръчал, ако обичате някой, всеки път му го казвайте. Използвайте тази възможност, докато е до вас", каза Лафазанов.
"Няма да коментирам, не искам да говоря как почина. Усещам я винаги със себе си", каза той.
Споделя, че винаги я усеща със себе си, а децата му в момента му напомнят за нея.
"Заедно сме от студенти. Майка ми си я избра. С нея играхме в представленията "Интимни беседи по онзи въпрос" и "За идиотите, които се набиват в очи".
Тя е много по-талантлива от мен, винаги е стояла зад мен, винаги ме е подкрепяла. Беше направила пиеса от нещата, които ни вълнуват. Тя не обичаше да говори за личния си живот. До мен беше един много силен и много добър човек. Красив, слънчев", спомня си той. Внучетата му са на 6 и на 4 години, в тях намира упование.
Крумова се извини на госта си, ако го е разстроила прекалено много, засягайки тази тема:
"Надявам се, да не сме наранили душата ти допълнително. Сърцата и душите ни са с теб за това, през което преминаваш. Дай Боже, всички да сме силни, когато минаваме през такива моменти, защото наистина нищо не свършва тук".
"Извинявай", само промълви Лафазанов, защото се е разплакал в ефир. блиц

Публикувана на
14 Ноември 2022 година