Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им върви във вторник

Видяна: 4300 пъти

Овен
Днес всяка среща и разговор ще ви свързват с подходящите хора, ще носят перспектива за съвместна работа в бъдеще и ще помагат да спечелите повече. Пътувайте и преговаряйте на място. Не използвайте посредници, но сами може да влезете в такава роля. Сключените договори ще са дълготрайни и успешни и за двете страни. Може да се продаде непродаваемото или недовършеното.
Телец
В този ден се препоръчва участие в групови инициативи. Не е изключено конкурентите ви да се обединят и да направят ход, целящ личната ви елиминация. Навлизате в един от тежките си периоди за месеца. И утре може да се очакват провали и зацикляне в бизнеса и личните връзки. Не си превишавайте правата, търсете пътя на най-малкото съпротивление и не ползвайте посредници.
Близнаци
Не пропускайте този ден, сключете нов договор, започнете нова връзка, опитайте да продадете непродаваемото до момента и да купите нещо на сметка. Може да влезете в перспективни съюзи, да намерите паралелна работа или нов екип и треньор за вас и децата. Пътувайте, уредете си срещи на място, прокарайте идеите си пред публика и намерете спонсор за реализиране не проекта си.
Рак
Един от най-успешните ви дни, стига да си гоните интереса до дупка. Уредете си срещи с бъдещи и настоящи партньори, предложете на пазара не само готовата си продукция, но и нещо недовършено. Клиенти за всичко ще се намерят. Може да бъдете ангажирани за дълготраен и добре платен проект и дейност. Нищо да не се отказва. Не пренебрегвайте направените оферти и поръчки.
Лъв
Ден на важни и ползотворни контакти. Пътувайте, уредете си срещи с бъдещи и настоящи партньори, снабдители и посредници. Ще пласирате застоялата стока, а за новата може да получите дългосрочни поръчки. Може да се предложат и подпишат обезпечаващи работата ви договори и да се влезе в изгодно партньорство. Не взимайте заеми, не участвайте в рискови облози и залагания.
Дева
Всяка среща е от значение и ще носи пари и ползи. Сключете нов договор, подновете стари връзки. Може да продадете непродаваемото и да купите нещо на сметка. Пътувайте, преговаряйте без посредници. Не отклонявайте покани и за съвместна работа. Ден на постижения и лични рекорди, с които ще се хвалите пред приятелите. Този ден носи изцеление, намира се нужния лек.
Везни
Днес може да постигнете много, да попишете изгодни договори и да влезете в нова творческа или състезателна среда. Търсете ново място за внедряване, а на старото кандидатствайте за по-висока позиция и заплащане. Може да се поемат умерени рискове. Дава се клетва за вярност и се осъществяват перспективни съюзи. Ден и на доброволната жертва в името на децата и близките.
Скорпион
Ден с тежка състезателна програма. Всеки е тръгнал напред с голямата си амбиция и няма да ви направи компромис. Очертават се сблъсъци на интереси. Някой открито ще работи против вас. Днес и утре Луна, Сатурн и Уран са в конфликт с планетите в Скорпион. Очакват се удари, изневери и приятелско потупване по рамото в момент, когато очаквате да ви подадат ръка или да ви финансират.
Стрелец
Днес може да направите качествен скок и пробив в желаната посока. Правите крачката, от която в миналото сте се страхували и този път ще успеете. Може да вземете изпит, да уредите нов договор и да получите повишение. Кандидатствайте за субсидии, търсете полезни връзки и поемете допълнителна отговорност. Днес се дава клетва за вярност. Правим жестове за тези, които обичаме.
Козирог
Един успешен и победоносен ден. Може де се купи и продаде нещо на сметка, да се осъществят полезни връзки и да се подпишат дълготрайни договори. Пътувайте, уредете си срещи на място, не ползвайте посредници. Един от дните, в които може да постигнем лични рекорди и да придобием по-големи права и привилегии. Рискувайте в рамките на разумното, но без риск нищо не става.
Водолей
Ден за пътуване, но и за раздалечаване от важните за вас хора. Приоритетите се променят, ще ви е трудно да направите избор, но това е денят, в който може да направим крачката, от която в миналото сме се страхували. Край с изчаквателната политика. В момента ви действа кръст на планетни сили, а това със сигурност ще предизвика промени в много страни от живота ви и дано е за добро.
Риби
Чудесен ден са сделки и покупко-продажби. Може да се спечели и от нещо, което се готвите да изхвърлите на боклука. Вървите към перспективни връзки, намирате майстори и поправяте нещо на сметка. Денят се свързва с колесницата на победата. Пътувайте, уредете си срещи с важни за бъдещето и за работата си хора. Ден на успешни съюзи. Не се отказвайте от допълнителна работа.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Ноември 2022 година