Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Койна Русева се гушка с гол колега

Една от най-сексапилните родни актриси Койна Русева изненада почитателите си, като лъсна в обща фотосесия с чисто гол мъж.
Тя пусна снимка, на която позира пременена в красива черна рокля, но гушнала младия си колега Петър Дочев, който без притеснение се появи както майка го е родила. Минути след публикуваните кадри мрежата буквално прегря, като повечето от коментарите гласят: “Ама какво става тука бе?“, „Ето такива снимки ви подхождат“ и „Уникални кадри“.
По-разгорещилите се от видяното пък са категорични, че и Койна би стояла добре без дрехи.
Един от почитателите й написа: „А не можеше ли да е обратното?“.На следваща снимка двамата пък се целуват уста в уста. Кадрите са част от рекламна фотосесия, но определено разбуниха духовете не само в театралните среди, но и в светските такива. Самата Койна винаги се е славила като свободомислеща жена, която няма спирачки, когато става дума за изкуство. Често показва прекрасното си тяло през лятото, като няма никакви притеснения от това.Оказва се, че и Петър Дочев няма скрупули да се пусне чисто гол, а нищо чудно след тази поява ролите му да се увеличат, шушукат светските хроникьори.телеграф

Публикувана на
15 Ноември 2022 година