Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в сряда

Видяна: 7160 пъти

Овен
Днес Венера а утре и Меркурий навлизат в храмоничния ви Стрелец и в бъдеще ще подкрепят всеки ваш избор в работата, бизнеса и в любовта. Мислете и действайте в по-далечна перспектива. Срещите от тези дни може и да ви оженят или да ви осигурят протекции за бъдеща работа. Ще спечелят добре информираните и тези, които се доберат до поверителна информация. Не изпускайте късмета.
Телец
От днес Венера вече не ви гледа в опозиция, а това със сигурност ще облекчи живота и личните ви връзки. Проблемът е, че са се натрупали много неизказани истини. Днес е денят на тайното знание, на поверителната информация и на желанието да се сподели нещо, което ти тежи. По заобиколни пътища ще научите това, което някой е трябвало до ви каже много по-рано, за да оправите нещата.
Близнаци
От днес Венера ще ви гледа в опозиция от Стрелеца. Вървите към раздели или раздалечаване в любовта. Някой заминава за дълго. Винаги е в по-добра позиция този, който е във влака, а не този, който остава на перона да чака. Очертават се скандали и авантюристично поведение. Не взимайте прибързани решения. Случващото се днес може коренно да промени начина ви на живот.
Рак
Днес печелят хората, които може да получат достоверна информация направо от източника. Използвайте всичките си козове, за да получите преди другите някои важни данни касаещи личната ви работа и дейност. Опитайте да влезете в нов екип и да подпишете дълготрайни договори. Който стои до хранилката и поилката няма да остане на сухо. И сънищата носят решение на проблемите ви.
Лъв
Днес Сатурн и Уран сключват конфликтни аспекти с Луната от Лъв. Бъдете избирателни в контактите и се постарайте да проучите всичко и всеки, с когото влизате във връзка. Ден на тайното знание и на поверителната информация, която не се дава всеки ден и на всеки. Ще загубите пари, постове и позиции, ако не сте добре осведомени за настъпващите промени. Отваряйте си очите.
Дева
От днес изкусителката Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Не си позволявайте изневери и погледи встрани от семейната пътека. Очертават се раздели за дълго. Някой заминава за чужбина, друг поема работа с тежки отговорности и за семейството ще остане малко време. Мислете повече за личната си квалификация, явете се на изпити и конкурси.
Везни
Днес успехът и късметът ще следват добре информираните и тези, които успеят да се доберат навреме до поверителна информация. За лаиците остават скрити някои истини, но вие лично може да получите нужните ви данни и справки и да направите силен и обезпечаващ ход. Денят е добър за внедряване в нов екип за работа или спорт. Личното ви хоби може да ви срещне с нужните хора.
Скорпион
Венера напуска Скорпиона и може да ви остави насаме със страховете и притесненията за личните ви връзки. Родените в третата декада са в по-тежко положение и лесно губят контакт с реалността. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Денят се свързва с отровите, с преследването и изгнанието. Точно днес не взимайте решение за заминаване в чужбина. Нещата ще се променят.
Стрелец
Изкусителката Венера навлиза в Стрелец, а утре и Меркурий ще я последва. Съвпадът им ще ви донесе творческо вдъхновение и прозрение в каква посока да се върви. Започвате полезни връзки, които ще предложат не само емоция, но и съвместна дейност полезна и за двете стани. Съчетавате работа и любов на едно място и дано сте щастливи. Ден на тайните връзки и тайното знание.
Козирог
Днес е добре да се започне нов курс или нова обучаваща програма, с която да повишите квалификацията си. Печелят тези, които се доберат до ценна информация преди другите. Реагирайте бързо на настъпващите промени и ще извлечете ползи. Подходете добросъвестно към поставените задачи. Не си спестявайте усилията, ще бъдете възнаградени и оценени. Чакайте повишение.
Водолей
Ден за среща с капацитет в нужната ви област. И сами може да давате консултации, ако чувствате, че сте компетентни по въпросите важни за някой друг. Добре е да се създават нови екипи, както за обучение, така и за тренировъчна дейност. Всеки трябва да покаже и изяви дарбите си или да научи някого кое как се прави. Запишете се за обучаваща програма и кандидатствайте за специализации.
Риби
От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от Стрелеца, а утре и Меркурий ще отиде при нея. Внимавайте с връзките, пазете свои и чужди тайни. Ако за нещо се похвалите ще ви се струпат куп неприятности на главата. Навлизате в период на изневери или разбирате за такива. Не позволявайте важна информация да изтече от телефона ви. Днешните грешки утре ще се плащат.
telegraph.bg

Публикувана на
16 Ноември 2022 година