Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Линдзи Лоън се завръща

Линдзи Лоън е една от най-големите деца звезди на планетата от края на 90-те до началото на 2000-та години на миналия век, участвайки в хитови филми като "Капан за родители“ и „Шантав петък“. Малко след излизането на филма "Гадни момичета" през 2004 г. обаче личните проблеми на актрисата започнаха да засенчват кариерата ѝ и се стига дотам, че авторитетни режисьори и продуценти отказаха да работят с нея.
За щастие 36-годишната звезда изглежда е на прага на нов етап от кариерата си, тъй като MovieWeb съобщава, че последният ѝ филм „Falling for Christmas“ в момента е номер едно по гледания в Netflix.
"Falling for Christmas" е първата голяма роля за Линдзи Лоън от повече от десетилетие насам, тъй като актрисата от години получаваше незначителни роли в независими филми и множество участия в телевизионни риалити предавания.
Премиерата на празничния филм в Netflix се състоя на 10 ноември, а според FlixPatrol - уебсайт, който проследява всички филмови и телевизионни заглавия, изкачващи се в класациите на няколко стрийминг платформи по света, "Falling for Christmas" е заел първото място в света в класацията на Netflix. Това е доста впечатляващо постижение за звездата, която си взе дълга почивка от актьорството, за да се съсредоточи върху откриването на нощни клубове в чужбина.
В новата романтична комедия на Netflix Линдзи Лоън се превъплъщава в образа на Сиера Белмонт - млада и наскоро сгодена наследница. В дните преди Коледа тя претърпява ски инцидент и е диагностицирана с амнезия. Малко след това тя се оказва под грижите на красив собственик на хижа и неговата дъщеря.
Линдзи Лоън блести с завладяващата си енергия и естествен чар. В сайта за рецензии Rotten Tomatoes филмът има 55% рейтинг от рецензиите на 31 критици. Оценката на публиката е значително по-висока - 68% от над 100 оценки на зрители.телеграф

Публикувана на
16 Ноември 2022 година