Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Иде годината на Черния воден заек, какво ни чака

2023 г. според източния китайски календар ще бъде управлявана от Черния воден заек. Това животно олицетворява динамика, бързина, смелост. Годината на Тигъра беше доста трудна, но и Заекът няма да е особено благосклонен към нас.
Водният заек според източния календар се отличава със своята доброта, дружелюбност, чувствителност, елегантност, сдържаност, предпазливост, нежност, но в същото време самоувереност, проницателност и гъвкавост.
Елементите в източния хороскоп са от голямо значение и имат своята символика. Водата не е свързана с динамика, така че ще има някакъв дисонанс между нея и новия покровител. Това означава, че много събития ще бъдат непредвидими. Намирането на комфортен ритъм на живот ще стане много трудно. Как ще се отрази покровителството на Черния воден заек на световната ситуация? Глобалната политическа криза и проблемите в отношенията между държавите ще се изострят много, но поради това ще изчезнат по-бързо, смятат експерти, защото характерно за Заека е да увеличава скоростта на развитие на събитията. Що се отнася до живота на всеки отделен човек, експертите в областта на източните прогнози смятат, че ще трябва да станем малко по-смели. Това не означава, че е необходимо да поемате рискове и постоянно да търсите някакво приключение. Умерената смелост е най-добрият приятел на всеки, който иска да постига финансови и лични облаги. Ако искате да разширите зоната на влияние, ще трябва да действате решително. Отлагането и страхът могат да сведат до минимум възможностите за забогатяване. През тази година трябва да потърсите баланса между почивката и упоритата работа, прахосничеството и алчността.
Победителите ще бъдат тези от нас, които могат да се адаптират към преобладаващите външни условия и ситуация. В любовта Заекът ще помага пак на по-смелите хора. Без малко инициативност много от нас няма да могат да станат по-щастливи и да намерят любовта. В годината на Заека нищо не се случва напразно. Трябва да имате предвид това, за да не губите време в празни очаквания за чудо. Чудесата няма да ви сполетят, ако стоите със скръстени ръце. Любовната сфера ще изисква от нас ако не увереност, поне надежда за най-доброто. Същото може да се каже и за приятелството и семейните връзки. Ако мислите позитивно, тогава общуването с хората ще ви носи удоволствие и радост. Като цяло годината за отделните хора може да бъде изключително трудна. Източните мъдреци съветват да запазите спокойствие и в никакъв случай да не подкрепяте конфликтни ситуации, иначе проблемите ще започнат да се появяват и нарастват като снежна топка, засилена към вас.ретро

Публикувана на
17 Ноември 2022 година