Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои четвъртък е успешен ден

Видяна: 5320 пъти

Овен
Ден на промени и реформи, но агресивни и разрушаващи всичко старо. Липсва избирателност, покрай сухото, гори и мокрото. Отрича се всичко, прекратяват се лесно полезни връзки. Не отивайте в крайности, не се движете в агресивна тълпа и не участвайте в съвместни инициативи, особено ако не се знае кой стои зад кадър. Противопоказни са интервенциите в стомашната област. Не се гневете.
Телец
От днес и Меркурий вече не ви гледа в опозиция, а това ще помогне на деловите ви и бизнес отношения. Може да се наложи да смените доставчици и партньори, да излезете от старата схема, за да имате повече печалби и възможности за развитие. Бъдете гъвкави, денят е благоприятен за приключване, а не за започване на каквато и да било инициатива. Отложеното за утре ще успее.
Близнаци
От днес и Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца, а това може да разстрои добре подредената ви програма в бизнеса и в деловите връзки. Тълпата е неуправляема. Не участвайте в съвместни инициативи, стойте далече от местата, където се разменят удари под кръста. Сексуалната енергия в този ден подкопава не само семейните устои, но и здравето ви. Не е ден за изневери.
Рак
Ден свързан с насилието и с нуждата от коренна реформа на всички нива. Контролирайте гнева. Нужен е нов подход в променящата се ситуация иначе нищо няма да се получи. Някой ще посрещне на нож настъпващите промени, а друг ще се нагоди свързвайки се с подходящите хора. Не се подавайте на провокации и съблазни. Не бързайте да бягате в чужбина, това няма да реши проблема.
Лъв
Венера и Меркурий вече ви гледат в хармоничен аспект от Стрелеца. Дипломатичната игра носи успех, а където се наложи упражнявате натиск и работата ви се урежда. Водете двустранни преговори, използвайте лостовете на принудата, ако някъде усетите агресивен отпор. Днес може да приключите проект и да уредите работа, която ще донесе не само пари, но и почести и слава.
Дева
Луната навлиза в Дева, но от днес и Меркурий ще ви гледа в конфликтен аспект от Стрелеца. Може да се отложат почти уговорени сделки или да ви поискат повече пари, дори за недовършена работа. Ще влезете в разправии и конфликти, ще се наложи да си защитавате бизнеса и интереса, а някой може да води и дела. С голяма вероятност ще спечелите, но ще качите кръвното и адреналина.
Везни
Днес е важно да контролирате гнева, да не се подавате на провокации и съблазни. По различни линии ще се правят опити за въздействие при взимане на важни решения. Изборът е да бъдете себе си или да направите жертва в името на близките и децата. Важно е да знаете докъде може да стигнете с компромисите и къде вече трябва да спрете, за да не бъдете в тежест на някого.
Скорпион
Днес и Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в бизнеса на Стрелеца. Може да не успеете с приказки и убеждение да привлечете някого за съвместна работа и живот, но с личното си обаяние и поведение ще успеете. Не започвайте нищо ново преди да се уверете, че има на кого да се опрете и да разчитате за финансиране и подкрепа. Бъдете внимателни към здравето си.
Стрелец
Луната навлиза в нехармоничната ви Дева и сключва пречупващи аспекти с Венера и Меркурий от Стрелец. Родените в първата декада правят грешен избор в любовта и чувствата. Може да попаднете в неприятна ситуация, особено ако се движите сред разгневена тълпа. Днес и здравето ви е нестабилно, внимавайте с храната, вероятни са стомашни проблеми. Ден за приключване, а не за започване.
Козирог
Навлизате в стабилен период с навлизането на Луната в знака на хармоничната ви Дева. Днес здраво захапвате кокала и до вечерта успявате да се преборите за престижни места и позиции. Апетитите са изострени, но вашите са подплатени с нужната квалификация. Ще бъдете предпочетени на конкурси, ще елиминирате конкурент и до вечерта поне в една посока ще се похвалите с победа.
Водолей
Днес всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на компромиси. Важното е във всеки момент да си давате сметка докъде може да стигнете. Опасността идва от авантюристичното поведение и от провокациите на околните да се доказвате кой е върхът. Може да се стигне до конфликти. Отдалечете се от тълпата, довършете си работата и ще имате не само ползи, но и пари.
Риби
Напрежението при вас се покачва. Луната навлиза в знака на опозицията ви Девета и утре ще бъде в конфликт с Марс от Близнаци. В момента за вас се заформя стар кармичен кръст. Не правете на друг това, което не искате да ви се случи. Стойте далече от хора, които се карат или са употребили стимуланти и алкохол. Движете се с повишено внимание, спазвайте закона и разпоредбите.
telegraph.bg

Публикувана на
17 Ноември 2022 година