Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Тимъти Шаламе отново пред камерата

Между два блокбастъра младият любимец на Холивуд Тимъти Шаламе отново застава пред камерата на режисьора Лука Гуаданино, режисьорът, който го направи известен, в смущаващ канибалски филм, чието действие се развива по пътищата в САЩ през 80-те години на миналия век, предаде Франс прес.
Почитателите на 26-годишния френско-американски актьор, който догодина ще участва в продължението на "Дюн" и в мюзикъла "Уонка", вдъхновен от Роалд Дал, могат да го гледат във филма "Напълно и изцяло" ("Bones and All") на Гуаданино.
Канибалският романс, който беше включен в конкурсната програма на кинофестивала във Венеция през септември, донесе приза за най-добър режисьор на своя създател.
Този път зрителите няма да станат свидетели на сладникава гей романтика в идиличната обстановка на италианска вила, както през 2017 г. в "Призови ме с твоето име", с който изгря звездата на Тимъти Шаламе. В "Напълно и изцяло" актьорът разчупва гладкия си образ на млад мъж във всяко отношение, като предоставя ангелското си лице на скитника Лий. Персонажът на Шаламе се впуска в одисея с Марън, чийто неудържим апетит за човешка плът той споделя.
"Напълно и изцяло" разказва историята на двама много изолирани млади хора, които все още нямат истинска идентичност и се утвърждават чрез любовта", каза Тимъти Шаламе във Венеция, допълвайки, че "умира от желание да работи отново" с Лука Гуаданино.
"Да си млад днес означава постоянно да бъдеш съден. Не смея да си представя какво е да израснеш под сатъра на социалните мрежи. Беше облекчение да интерпретирам герои, които се борят с дилемите си, без да се налага да влизат в Редит, Туитър или ТикТок, за да проверяват как се вписват в обществото", каза още Шаламе.
В образа на Марън зрителите ще видят канадската актриса Тейлър Ръсел. /телеграф

Публикувана на
19 Ноември 2022 година