Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

На щерката на Джони Деп не й пука

Дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп, Лили-Роуз Деп се снима за декемврийския брой на списание "Elle” и в интервю за изданието сподели защо не е коментирала съдебния процес между баща си и бившата му жена Амбър Хърд.
Съдебният процес между Джони Деп и Амбър Хърд стана едно от най-скандалните и обсъждани събития в света на шоубизнеса тази година. Деп в крайна сметка спечели, но дъщеря му не коментира нито самото дело, нито резултатите от него.В своята медийна изява Лили-Роуз обяснява защо е избрала този подход.
„Когато става въпрос за нещо много лично, което изведнъж престава да бъде такова, смятам, че действително имам право да оставя своите мисли за себе си. Освен това смятам, че не съм длъжна да отговарям за някого и че през по-голямата част от кариерата ми се опитваха да ме оценяват в зависимост от мъжете в моя живот – без значение дали членове на семейството ми или гаджета. Но аз съм готова да бъда оценявана по това, което правя”, заяви Лили-Роуз.
Тъй като Лили-Роуз Деп е родена в семейство на знаменитости, често приписват успеха ѝ на връзкарство и явен непотизъм - когато привилегии се дават на роднини или приятели, независимо от професионалните им качества. Лили-Роуз, която гради кариера на модел и се снима в киното, разкри в интервюто какво мисли за подобни подозрения.
23-годишният модел признава, че не обръща особено внимание на критиките в социалните мрежи.
„Хората ни възприемат като персонажи от видеоигри и говорят за нас всички тези ужасни неща, които никога не биха се осмелили да ни кажат в лицето. Независимо от това, което правите, вие никога няма да успеете да угодите на всички. Аз може да работя с всички сили, за да правя онова, с което наистина се гордея и което, надявам се, се харесва на хората. Но винаги ще има такива, които просто не ме харесват, които смятат, че съм глупава или грозна. В края на краищата за мен е важно какво мислят за мен моето семейство и близките ми”, заключи Лили-Роуз Деп. /телеграф

Публикувана на
19 Ноември 2022 година