Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои не спазват обещанията си

Всеки понякога обещава на близките си да направи нещо утре или другата седмица. Някои хора наистина изпълняват обещанията си, докато други отлагат за по-добри времена и накрая просто забравят или намират причина да не изпълнят обещаното. Хората, които не изпълняват обещанията си са родени под следните зодии:
Близнаци
Близнаците са известни с повишената си тревожност и емоционалност. Те непрекъснато се впускат в нови начинания и в суматохата забравят за целия свят дори и за собствените си обещания. Зодиите, които могат да вбесят всеки Близнаците живеят ден за ден. Те оставят в миналото всички дела и проблеми, а с тях и неизпълнените обещания. Дори и да осъзнаят този свой недостатък, Близнаците не биха направили нищо, за да се променят.
Везни
Везните просто не обичат да се обвързват с обещания. Ако по някаква причина не могат или не искат да удържат на думата си, те започват да избягват човека, на когото са обещали нещо. В същото време дълбоко в себе си Везните се надяват, че този човек постепенно ще забрави за всичко и проблемът ще се реши без да правят нищо.
Стрелец
Стрелците искат другите винаги да изпълняват обещанията си към тях, но те самите не могат да се похвалят с това качество. Веднага след като Стрелецът обещае нещо, той започва да мисли как да се измъкне от ситуацията. Представителите на този знак не понасят отговорностите. Те искат да живеят за себе си, да се радват на щастие и комфорт и да не правят нищо за другите.
/Actualno.com

Публикувана на
20 Ноември 2022 година