Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Саманта подкъси полата на 66

Добре дошла, Саманта! Ким Катрал привлече вниманието с малката си черна рокля на наградите Glamour Women of the Year 2022. И разби всички стереотипи за възрастта си. На 66 тя не спира с провокациите.
Ако на някого му липсва героинята от „Сексът и градът“, ето я, тук е. Все така искряща. Малко уморена, малко подпухнала. С дължина на роклята, която разкрива колената й. И по дяволите, това е онази Саманта Джоунс, която всички обикнаха. Това, че сериалът вече не е „нейният“, беше катастрофа. И до днес отказвам да приема продължението, в което тя липсва. Без Саманта това е някаква пародия. Не ми пука за претенциите и маниерната игра на Кари Брадшоу. Тя си има своите почитатели. Феновете на Саманта обаче бойкотираха „продължението“. И затова акцентът днес е именно върху тази зашеметяваща жена.
Ким Катрал е била женена три пъти. Първият й съпруг е Лари Дейвис, като този брак се разпада четири години по-късно. Вторият съпруг на актрисата е Андре Лисън, с когото тя живее само две години, а третият брак е най-трайният. Ким живее с Марк Левинсън до 2004 г., но, колкото и да е странно, се разделят заради "Сексът и градът". Звездата прекарва твърде много време на снимачната площадка и рядко се появява у дома, така че съпругът й решава да подаде молба за развод. Ким Катрал няма деца, а в едно от интервютата заявява, че не е и искала да има.
Въпреки отказа да се снима в продължението на "Сексът и градът" Ким има достатъчно работа. Знаменитостта издаде две книги "Намери себе си" и "Досие за сексуалността", а също така продължава активно да се снима както в телевизионни сериали, така и във филми за големия екран. Актрисата участва и в театрални постановки, като се появява в представления по произведения на Чехов и Молиер. През 2020 г. Ким зарадва феновете си, като се появи в главната роля в драматичния сериал „Безумно богати“. През 2022 г. тя отказа да се снима в продължението на „Сексът и градът“, което обясни с факта, че образът на нейната героиня не е получил развитие, а самият проект, както й се струва, вече е надживял своята полезност.
Седемте правила на героинята
1. Мъжът с еднаква лекота си тръгва и от жената, която му се е отдала на първата среща, и от тази, която му е пуснала чак на десетата.
2. Сексуалността е това, с което карам един мъж да ми обърне внимание, а чак после го покорявам с моята индивидуалност.
3. Докато не си женен, целият свят е шведска маса.
4. Ако кажеш „мразя те“ на един мъж, ще имаш най-добрия секс в живота си. Но ако му кажеш „обичам те“, може никога повече да не го видиш.
5. Когато задоволиш определена фантазия на мъж, винаги има риск връзката ти да се обърка, а ти ще се чувстваш като идиотка, която го е направил на голф игрище.
6. Не трябва да мислим толкова, а да се целуваме.
7. Ало, 911, аз цялата горя! /телеграф

Публикувана на
20 Ноември 2022 година