Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Белезници по време на секс

Ако имате нужда да експериментирате в секса и да опитате нещо ново със своя партньор, защо това да не бъде секс с белезници? Вижте 4 особено подходящи пози за секс с белезници.
Какво прави белезниците толкова възбуждащи, когато става въпрос за секс? Отговорът е много лесен – контролът или липсата на такъв. Хората имат различни предпочитания в каква роля да влизат по време на секс – в тази на контролиращия или в тази на контролирания.
По правило тези, които са много натоварени в ежедневието си и имат много отговорности, намират за отпускащо и възбуждащо да пуснат контрола в ръцете на своя партньор. От другата страна по-пасивните хора пък смятат, че е наистина вълнуващо да бъдат в ролята на по-доминиращия в секса.
Всъщност балансираното минаване от едната крайност в другата е това, което ще ви даде най-цялостна картина, както и най-пълни и най-интензивни сексуални усещания.Какви белезници да си купите?
Ако желанието ви да експериментирате с белезници не може да чака (а нямате време да се сдобиете с такива), може да си направите импровизирани свои „белезници“, използвайки подходящ шал. Все пак най-добре е да изберете белезници, специално направени за секс, които не притискат прекалено китката и не могат да ви наранят.
Как да се справите със страха от ограничение?
На първо място – сексът с белезници е нещо, което е добре да опитате със своя партньор. Важно е да имате доверие на човека, както и той на вас. Предварителното уговаряне на „безопасна дума“ е друг начин да бъдете спокойни, че сексът може да бъде прекратен веднага, ако има нещо, което ви притеснява. Не на последно място, трябва да можете да комуникирате свободно с другия човек и да си давате напътствия в този нов ваш експеримент. Това е чудесен начин всеки от вас да провери своите граници и нива на комфорт.Ето и четири предложения за секс пози, подходящи за секс с белезници:
Мисионерска поза
Ръцете с белезниците са над главата, а при възможност – най-добре да се захванат за леглото. За най-смелите, може да увеличите възбудата, като завържете и двата глезена към двете страни на леглото. По този начин другият партньор ще има пълен контрол.
„Кралицата“
При тази секс поза мъжът ляга по гръб и неговите ръце са завързани над главата. Жената от своя страна, е застанала така, че мъжът да може да я зарадва с орален секс. При тази поза контролът е изцяло в ръцете на партньорката, която влиза в ролята на истинска кралица.
Ръце зад глезените
Тази поза определено е за дамите, които са по-пластични. Жената трябва да легне по корем, да повдигне горната част от тялото си, както и своите крака. Китките да са зад глезените, докато мъжът е в „хватка“ между тялото ѝ. Подобно разтягане на женското тяло допълнително стимулира притока на кръв към таза и засилва възбудата.
Само за правостоящи
Намерете подходящо място, където може да закопчаете белезниците, докато с партньора ви сте изправени. Тази поза може да използвате само за „загрявка“ – с целувки, мръсни думи, леки ухапвания. Мъжът може да се съсредоточи върху гърдите и по-специално върху зърната на жената.

Публикувана на
21 Ноември 2022 година