Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Марго Роби снима мъртво пияна с Леонардо ди Каприо

Русокосата красавица Марго Роби разказа за неудобен момент със своя колега Леонардо ди Каприо, случил се зад кулисите на „Вълкът от Уолстрийт“. По време на специално събитие на Британската академия за филмово изкуство австралийската актриса призна, че се е нуждаела от сериозна алкохолна подкрепа преди заснемането на гола сцена с носителя на Оскар.

„Няма да лъжа, изпих няколко чаши текила преди тази сцена, защото бях нервна… много, много нервна“, разкри Роби. Изпълнителката се превъплъщава в образа на Наоми Лапалия преди повече от десетилетие, когато е само на 22 години.
„Честно казано, знам, че сега звучи глупаво, знаейки какав голям успех постигна филмът, но по това време мислех: „Никой няма да ме забележи в този филм. Няма значение какво правя, защото всички ще се фокусират върху Лео“, отбеляза Марго Роби, цитирана от Daily Mirror.Въпреки че ролята на Марго Роби във филма „Вълкът от Уолстрийт“ от 2013 година я изстрелва към славата, тя се съмнява дали да продължи с изявите си като актриса. Наскоро звездата призна, че е обмисляла да се оттегли от ангажиментите си в Холивуд след премиерата на касовата кинолента.
“В ранния етап на моята кариерата всичко ми се струваше ужасно. Спомням си, че казах на майка ми, че не желая да работя това, а тя просто ме погледна с напълно спокойно лице и ми отвърна: Скъпа, мисля, че вече е късно да се откажеш. Тогава разбрах, че единственият път е напред”, споделя актрисата.

Публикувана на
25 Ноември 2022 година