Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Зодиите, които ще са без късмет този уикенд

През уикенда на 26 и 27 ноември 3 зодии няма да имат късмет в нищо. Астролозите препоръчват да не започват проекти на тези дати, както и да избягват пътувания и да не планират важни събития. Ето кои са тези зодии:
Рак
На Раците ще им бъде много трудно да намерят общ език с някого. Възможни са кавги с близки, които ще повлияят на емоционалното им състояние. Раците ще пролеят много сълзи заради случилото се. Зодиите, които няма да имат никакви проблеми в края на месеца През уикенда представителите на тази зодия ще изпитват безпокойство заради неприятна ситуация, на която няма да могат да повлияят.
Дева
Девите ще трябва да отменят всички важни планове, ако има такива. Съветът на астролозите към тях е да внимават и да се пазят от травми. Звездите препоръчват на Девите да прекарат уикенда у дома, да се занимават с домакинска работа и да се опитат да не се изнервят. Зодиите, които ще са като магнит за парите в последните дни на ноември
Риби
Друг нещастен знак през този уикенд ще са Рибите. Не е изключено те да имат конфликт с някой от членовете на семейството или с приятели. В случая Рибите ще бъдат виновни - възможно е да кажат нещо неуместно и да обидят хората около себе си. Звездите съветват представителите на тази зодия да бъдат по-разумни и да не изричат необмислени фрази.
/Actualno.com

Публикувана на
26 Ноември 2022 година