Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Емануела отвя Преслава и Николета

Фолк звездата Емануела стана най-популярната българка в социалната мрежа Инстаграм, където натрупа впечатляващите за мащабите на страната ни един милион последователи. Певицата държи първото място сред дамите в шоубизнеса с най-много фенове в платформата.
Така Емануела задмина дори досегашната кралица на Инстаграм Николета Лозанова, която вече е след нея с 819 000 последователи. Сред най-следваните българки в светските среди са още Преслава със 709 000 фена, Галена с 639 000 , Златка Райкова – 446 000 , Диона с 347 000 и Алисия с 346 000.
Тъй като Емануела рязко увеличи феновете си в Инстаграм някои от потребителите в социалните мрежи се усъмниха, че тя си е купила последователи. Тази услуга е все по-модерна в последните години, когато популярността и съответно доходите от реклами и други изяви на вип дамите зависят от броя на последователите им. Вижда се, че голяма част от този 1 млн. са фалшиви профили, които се генерират от хакери чрез компютърни програми.
Все пак Емануела е сред най-популярните фолк диви повече от 15 години. Тя стартира кариерата си през 2006-та и все още е на върха на фолк класациите. Тя често попада в медиите с бурния си личен живот и мъжете около себе си. Изпълнителката на „Да си плащал“ има голям син, който наскоро беше абитуриент и по-малко момченце от връзката си с милионерския наследник Димитър Динев. С таткото на детето от години се съдят за родителските права за 6-годишния Мити. /труд

Публикувана на
27 Ноември 2022 година