Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Колко е спечелила Кара Делевин

30-годишната моделка Кара Делевин разполага с активи на стойност 45,7 млн. британски лири, като богатството й идва от нейната работа като модел и актриса. Финансовите данни, разкрити от "Дейли мейл" показват, че през 2021 г. стойността на компанията ѝ "Харви Уайт Пропъртис" се е увеличила рязко, като изданието посочва, че приходите ѝ от всички източници са били еквивалентни на 30 000 паунда дневни доходи през последната година.
Това подпечатва позицията ѝ на най-високоплатения британски супермодел, който има и две дъщерни компании в Америка - Cara Co (US) Inc и Hot Mess Industries LLC.
През този месец бяха предприети действия за защита на американските ѝ интереси в Cara Co, в случай че финансовото ѝ състояние се промени внезапно.
През февруари беше съобщено, че моделът - който този месец се появи на ревюто на Риана "Savage X Fenty" - е увеличил състоянието си до 100 милиона паунда на 29-годишна възраст.
Кара започва да се занимава с моделство на 10-годишна възраст и увеличава богатството си, като миналата година стартира компания за производство на вино премиум просеко Della Vite заедно със сестрите си Попи, 36 г., и Клои, 37 г.
През 2020 г. Кара сподели пред американски медии как се чувства като толкова богата млада дама: "Парите не са всичко. Стигаш до момента, в който си казваш: "О, спечелих пари, но съм все още толкова дълбоко нещастна и самотна". /телеграф

Публикувана на
27 Ноември 2022 година