Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Защо душата на починалия е винаги край близките му

И макар да не сме сигурни в съществуването на задгробен живот, то много от медиумите са на мнение, че душата на починалия винаги е покрай близките му. Мъртвите се опитват да се погрижат за нас, да ни предупреждават за опасности или просто да знаят, че сме добре. Това се случва по няколко начина, които ще ви представим в следващите редове.
Появяват се в телата на животни
Особено през първите 40 дни от смъртта на наш близък, е много вероятно покрай вас да се появяват животни - най-често насекоми - водни кончета, пеперуди, калинки, а може и птици. Ще се появяват близо до вас, може дори да кацнат на рамото ви - ако забележите такива, не ги убивайте, а ги оставете да се помотаят около вас. Има случаи, в които носят предупреждение - тогава може да издават звуци, да удрят прозореца или др.
Чрез предметите
Може да забележите присъствието на мъртвите си близки и чрез любимите им предмети. Може отнякъде да изникне тяхна загубена вещ или пък да сте сигурни, че сте я оставили на едно място, а тя да се появи на друго. Не изпадайте в паника и страх, душата на мъртвия просто иска да ви покаже, че е близо до вас. Също така не изхвърляйте такива вещи, тъй като те ще се запълнят с енергия, която да ви закриля и да ви носи късмет.
Позната миризма
Ако усетите позната миризма, която обвързвате с ваш починал близък, то знайте, че вероятно душата му е някъде около вас. Такива миризми обаче се усещат само от любими хора на починалия, така че да знаете, че той наистина е държал много на вас. Какво никога не трябва да се прави с вещите на починалия?
Любими песни
Много са случаите, в които след смърт на близък човек се включват изведнъж любимите му песни по радиото, телевизора и т.н. Появата на тези песни в скръбни дни е, за да ви даде кураж и сили напред, да си спомняте с добро за него и да не се отчайвате.
Появяват се в сънищата ви
Може би това е най-често забележимо, защото остава задълго в съзнанието ни. Появата на починал близък може да предвещава много ситуации в бъдеще, а понякога той просто ви навестява, за да види как се справяте. Ако обаче провеждате разговор го запомнете много добре, тъй като може да носи важна информация за бъдещето ви. Не се опитвайте обаче да тръгнете с него. Той е вашият ангел пазител в живия свят.
/Actualno.com

Публикувана на
27 Ноември 2022 година