Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Албена Вулева била омъжена за пълен олигофрен

Албена Вулева често споделя размисли за живота с последователите си в социалната мрежа. Тя казва, че е ужасно разочарована от мъжете. Откровенията й обикновено срещат одобрението на почитателите й.
Най-дългата връзка на блондинката е тази с фитнес инструктора Недик Недев, но тя отдавна остана в миналото. Те изкараха заедно повече от десетилетие, ала за това време много пъти се събираха и разделяха. Последната им разлъка бе окончателна, а здравенякът вече има нова жена в живота си. Вулева обаче все още е сама и не вярва, че тепърва ще срещне друга голяма любов.
Клюката гласи, че Недев редовно кръшкал на Албена, но тя си затваряла очите за системните му изневери. Майка й Людмила Захажаева направила всичко възможно да ги раздели, защото вярвала, че бившата водеща заслужава нещо много по-добро от „този гол охлюв и посредствен фитнес инструктор”.
В миналото властната и ексцентрична рускиня неведнъж се е бъркала в живота на дъщеря си. Когато Албена била само на 19, Захажаева почти насила я омъжила за заможния собственик на чейндж бюро Валери Вулев. Той обаче се оказал костелив орех дори за нахакана дама като авторката на култовото предаване „Сигнално жълто”. По това време тя изобщо не желаела да се обвързва официално, ала Людмила я натиснала да мине под венчило, защото по думите й било недопустимо да съжителства с мъж без брак, писа "Уикенд".
Малко след сватбата бившият съпруг на риалити звездата показал тъмната си страна и от любвеобилен партньор се превърнал в непоносимо мрънкало. Албена и Валери имат 15 години разликата във възрастта - в началото това не им създавало проблеми, но постепенно изникнали много пречки във взаимоотношенията им. Злите езици мълвят, че Вулев понякога злоупотребявал с алкохола и ставал неконтролируем.
Днес блондинката определя бившия си съпруг като „пълен олигофрен”. За него казва още, че някога бил човек с положение, но не успял да изиграе добре картите си и впоследствие затънал. /хотарена

Публикувана на
27 Ноември 2022 година