Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Променете регламента на „Гласът на България“

„Гласът на България“ е най-гледаното, най-качественото и позитивно тв предаване. Удоволствие е да слушаш младите гласовити певци, които се състезават в тежки вокални двубои за първото място. За пореден път се убеждаваш колко таланти има в нашата малка България, прочута по света, макар и със своите оперни певци. А предаването може да отвори пътя на тези даровити деца към голямата сцена в поп музиката.
Стефана СТОЕВА


Възхитена съм и от журито и най-вече от интелигентния и много представителен Иван Лечев, който се отличава със своята класа. Певецът Любо Киров също прави прекрасно впечатление. Младата Дара, макар и твърде ексцентрична за моя вкус, очевидно има и актьорски данни и е много подходяща за това шоу. Не съм привърженичка на чалгата и не изпитвам симпатия към Галена, но явно се ухажват за рейтинг и немалкото тв зрители, почитатели на този жанр.
Сега обаче някой е решил да промени регламента на шоуто и в момента зрителите, гостуващи в залата на „Гласът на България“, избират кой участник да остане и кой – не. Това е голяма грешка! Защото още миналата неделя от предаването отпаднаха няколко участници, един от които беше вероятният лауреат на голямата награда. Може ли единствено вкусът на тийнейджърската публика в залата да определя кой да продължи, и то вече в този напреднал етап на шоуто. Смятам, че не. Защото така се лишаваме от някои от най-гласовитите певци. И разчетох добре изумлението по лицето на Иван Лечев, когато отпадна един от най-добрите в отбора му, а и в цялото шоу, пловдивчанин, вокалист на известна наша група. Така че помислете добре и най-добре променете спешно регламента.ретро

Публикувана на
30 Ноември 2022 година