Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Какво ни е предречено според звездите за декември

През декември ние активно ще привличаме нови съюзници и ще завоюваме тяхното уважение. За да ни е по-интересно и в полза на работата ще пробваме иновационни методи за постигане на обичайни цели, ще се връщаме към онези работни и делови въпроси, които преди известно време просто са останали да висят във въздуха, по-сериозно, задълбочено и обмислено ще се занимаваме с това, на което по-рано не сме отделяли нужното внимание. Предстои ни да открием и нови хоризонти – личностни, териториални, в общуването.

ОВЕН
През декември Овните най-вероятно ще бъдат активни и успешни в професионален, социален и дори в политически план. Ще се появат нови сериозни амбиции, а с нещо ще се заемете спонтанно, под въздействието на порив – заради приятелски/професионален спор, в който банално ще ви въвлекат. Не е изключено да се появят някакви материални желания, предполагащи сериозни разходи, които ще се окажат не съвсем по джоба ви, но вие все едно ще се хвърлите да ги осъществявате. Дори е възможно заради тях да се принудите да вземете някакъв краткосрочен кредит. Освен това, вероятно ще пътувате - за развлечение и почивка, а друго пътуване може да е по необходимост и под нечие влияние.
От 1 до 21 декември в свободното си време ще правите много неща просто за компания - ще се занимавате със спорт и ще посещавате някакви мероприятия, ще се учите на нещо и ще влизате в авантюри. След 21-и ще се появи потребност да икономисвате средства, вие ще започнете по-придирчиво да подбирате хората, с които общувате, и заниманията си в свободното време, а в някакъв момент ще се наложи изобщо да забравите за всякаква почивка.
Смело напред: на 4, 11, 18, 27, 29 декември.
По-внимателно: на 10, 16, 17, 23, 24, 30 декември.
ТЕЛЕЦ
През декември Телците ги очакват няколко възвратни ситуации, които в крайна сметка ще помогнат за подобряване на материалното ви положение, ще укрепят авторитета и повишат социалния ви статус, а може би и ще ви съдействат за доста голяма придобивка. Освен това ви предстои да изясните и определите собственото си мнение или позиция, да се ориентирате кой всъщност е ваш съюзник, кой ви вреди и дърпа в ненужна посока. Не са изключени както нови устни и писмени договорености, така и преразглеждане на вече постигнати споразумения. А вие ще се опитате да действате чрез спонтанност и хаос, но много бързо ще се върнете към строгия ред и някакви самоограничения.
От 1 до 21 декември най-вероятно през свободното си време ще се заемете с това, което отдавна сте си обещали, включително с някакви пътувания/гостувания на приятели, посещения на културни и образователни заведения, места, където лично на вас ви е безкрайно интересно или където можете да се потопите в необичаен свят, с който не сте свикнали. След 21-и ще използвате свободното си време по-прагматично и максимално традиционно.

Смело напред: на 2, 4, 5, 12, 31 декември.
По-внимателно: на 13, 20, 27 декември
БЛИЗНАЦИ
През декември под влияние на обстоятелствата Близнаците най-вероятно ще се върнат към това, от което преди известно време сте се отказали да се занимавате. Ще се наложи да наваксвате пропуснатото, за да не забавите нещата и да не навредите на работата и взаимоотношенията си с някакви важни за вас хора. При това пред вас ще се отворят нови възможности в обичайната за вас сфера; вие ще можете да извлечете полза от нещо, с което сте се занимавали някога, но сте го смятали за празна работа. Там, където нещо не се е получавало, сега се очакват наистина значими пробиви. При това ви се препоръчва настоятелно да не влизате в социални разправии с другите и изобщо да сте по-внимателни с хората, които ще се опитват да ви привлекат към нещо, което лично на вас не ви е интересно.
От 1 до 21 декември си струва да избягвате прекалено интензивните занимания със спорт, екстремни и травматични развлечения, компании на хора, с които имате различни житейски философии. След 21-и ще бъде много полезно, ако в свободното си време се занимавате с дейности, които укрепват самодисциплината и имат прагматичен резултат.

Смело напред: на 7, 18 декември.
По-внимателно: на 1, 8, 15, 22, 29 декември
РАК
През декември пред Раците ще се открият нови възможности, при това има голяма вероятност това да стане и на международно ниво, или пък те просто да бъдат свързани с разширяване на вашите личностни и професионални хоризонти. Не е изключено да получите интересни предложения от стари делови пратньори, от хора, с които дружите отдавна, от тези, с които ви обединяват любими занимания и пристрастия. Освен това, очаква се да получите плащане за нещо, с което сте се занимавали преди известно време. Ако някой нещо ви дължи, най-вероятно този дълг ще ви бъде върнат. При това до вас може да се появи човек, който ще ви контролира и диктува как да постъпвате.
От 1 до 21 декември може да нарасне потребността ви от движение и физическо натоварване, получаване на нови знания или задълбочаване на тези, които вече имате, изобщо ще расте нуждата ви от самоусъвършенстване и вие ще му отделите доста време, което впрочем няма да ви попречи да общувате активно с приятелите си. След 21-и обаче вероятно ще расте стремежът ви към уединение и отшелничество.
Смело напред: на 5, 9, 11, 12, 15, 22, 26 декември.
По-внимателно: на 3, 13, 17, 27, 31 декември.
ЛЪВ
През декември Лъвовете активно ще разширяват своите професионални хоризонти, при това както за сметка на свежи предложения, така и благодарение на сътрудничеството с хора, с които някога сте работили вече заедно върху общ проект. Освен това, могат да се появят нови материални желания и намерения и вие ще започнете много интензивно да ги реализирате, преминавайки от планиране към реализация. Очакват ви и някакви солидни придобивки, успешно взаимодействие с лоялен и доста влиятелен човек, получаване на нови знания - както в името на общото развитие, така и по повод някакъв нов проект.
От 1 до 21 декември в свободното си време вие ще се занимавате основно с нещо, от което сте истински увлечени, нещо повече, това може да придобие някаква нова форма, да стъпите на следващото ниво. Очакват се и колективни забавления, които също ще ви дадат нещо по отношение на собственото ви развитие. След 21-и ваш приоритет ще се окажат занятия, които са ви доставяли удоволствие преди известно време.
Смело напред: на 11, 12, 13, 14 декември.
По-внимателно: на 3, 10, 17, 24, 31 декември.
ДЕВА
През декември вероятно Девите ще трябва да преразгледат своите разходи, да се откажат от онези, които поглъщат съществена сума, но не са задължителни и необходими, и в резултат, това ще ви позволи или да направите крупна покупка, или без проблем да излезете от някаква трудна ситуация. Освен това, в деловата сфера това, което вече известно време се явява причина за конфликти с шефове, колеги или клиенти, ще промени посоката си, обстоятелствата ще започнат да се формират по благоприятен за вас начин. И още, вероятно ви очаква ново и доста успешно сътрудничество, основано на вашите постижения или на роднински връзки.
От 1 до 21 декември си струва да избягвате мащабни купони и масови събирания на хора, увлечени прекалено много от нещо. Периодът не е най-доброто време за пътуване и пътешествия, за задълбаване в нова за вас философия, но пък от полза ще ви бъде самоограничението. След 21-и може да се радвате на ново хоби, което в известен смисъл ще ви помогне да спестите от разходите си.

Смело напред: на 14 декември.
По-внимателно: на 8, 16, 22, 23, 29, 30 декември
ВЕЗНИ
За Везните декември може да се окаже доста плодотворен по отношение на кариерата - ще се появи възможност да наваксате това, което сте пропуснали, ще си намерите нови съюзници, не е изключено да пътувате няколко пъти в командировки, които не просто ще бъдат много успешни, но и ще ви доставят удоволствие благодарение на общуването с интересни хора, на някакви екскурзии, запознаване с чужда култура, обичаи, кухня и духовни практики. Вероятно ви очаква и преразглеждане на някакви стари договорености. Това, което преди ви е изглеждало изгодно, вече няма да го възприемате така и вие ще промените условията. А в някакъв момент ще започнете да се отнасяте към себе си по-строго, може да се откажете от вреден или просто излишен навик.
От 1 до 21 декември ще имате много приятелски срещи, при това и с хора, от които с желание се учите на нещо. Много е вероятно да се върнете там, където някога прекрасно сте си отпочинали - и физически, и душевно и сега ще ви се иска да повторите този приятен опит. След 21-и обстоятелствата и някакви традиции ще диктуват момента и начина, по който ще прекарвате свободното си време.
Смело напред: на 2, 9, 17, 24 декември.
По-внимателно: на 4, 11, 13, 20, 25 декември.
СКОРПИОН
През декември Скорпионите изцяло ще бъдат заети с изпълнението на някакви задължения и това ще ви коства доста усилия, докато не си изработите собствена строга система, по която да вършите тези неща. Щом направите това, всичко ще стане не само много по-просто и лесно, но и ще ви донесе допълнителни приходи. Освен това ви очакват големи придобивки. Вероятно ще има и щастливо стечение на обстоятелствата, което ще ви помогне да спестите средства или да получите това, което вече не сте се и надявали да получите. И още нещо, предстои ви да укрепите своя авторитет във важни за вас общности, да станете още по-значима личност сред съмишлениците си. Вероятно ще се решите на пътуване, от което отдавна имате нужда, но за което не сте имали достатъчно морални сили да осъществите.
От 1 до 21 декември ще има много и разнообразно раздвижване - спорт и общуване с приятели, някакво обучение, социални дейности и купони. Предстои ви както да изявите себе си, да изведете своя интелект и личност на ново ниво, така и да си позволите и не съвсем здравословни пристрастия. След 21-и основно "развлечение" за вас ще стане постигането на важна за вас цел.
Смело напред: на 20, 21 декември.
По-внимателно: на 2, 12, 16, 23, 26, 30 декември.
СТРЕЛЕЦ
През декември за Стрелците ще се подобри някаква ситуация, която ви напряга. Вие ще успеете в професионален или финансов план да върнете назад това, което по принцип не ви устройва. Хора, с които сте били в груба конфронтация, или ще променят мнението си, или ще изчезнат от пътя ви. Освен това, за вас ще се появи нов авторитет или ново убеждение и благодарение на това вие съществено ще трансформирате своя живот. И още нещо, предстои ви да се заемете с укрепване на материалната база - не е изключено да намерите начин за допълнителни приходи, възможно е да съвместите два вида дейност. При това има вероятност да ви обхване настроение за пътуване и да потеглите на път в посока, която преди известно време сте планирали, но е била отменена по независеща от вас причина.
От 1 до 21 декември вие едва ли ще си откажете да осъществите някакви желания и развлечения относно свободното си време. Ще получите много удоволствия и срещи с хора, с които ви е интересно. След 21-и ще се наложи да се ограничите малко - ще предпочетете да харчите пари за нещо наистина важно за вас.

Смело напред: на 15, 22 декември.
По-внимателно: на 7, 14 декември
КОЗИРОГ
През декември Козирозите ще превърнат някакъв хаос в деловата сфера в истински ред, а от това, на което не са в състояние да повлияят, ще се научат да получават удоволствие. Не са изключени и командировки, които ще ви дадат много като пари и по отношение на кариерата. Ще се появи възможност да поставите на бизнес основа това, което по-рано не ви е носило приход. Очаква ви и постепенно връщане към нещо, от което преди известно време сте печелили доста добре, или което ви е давало някакво предимство пред другите хора. Освен това ви предстои да оправите отношенията си с тези, с които по-рано сте имали спорове поради разлика в подхода при изпълнение на служебните задължения.
От 1 до 21 декември може да си намерите ново хоби, така или иначе свързано със спорта, с екипни игри, с някакви интелектуални или спортни съревнования, и това съществено ще разшири вашия кръг от хора, с които общувате. След 21-и вашето свободно време вероятно ще стане максимално утилитарно, носещо полза на вас и на други хора.
Смело напред: на 3, 24 декември.
По-внимателно: на 1, 8, 12, 15, 19, 22, 26, 29 декември.

ВОДОЛЕЙ
Декември обещава на Водолеите да бъде ефективен и много интересен. На работното място и в личния живот ще се появят множество нови познати и възможности на реализация, ще има много изгодни за вас ситуации и увлекателни предложения. Нещо в текущото финансово състояние ще се промени в положителна посока. Вярно е, че това може да се дължи не на последно място на това, че някой или нещо (а може би и вие сами - с усилие на волята) ще ви ограничи в нещо. Не е изключено и връщане към нещо, което ви е коствало доста усилия, но пък е носило нелош доход или ви е осигурявало добри взаимоотношения с важни за вас хора. Очаква ви и подготовка за някакъв нов проект.
От 1 до 21 декември свободното ви време обещава да бъде изпълнено с всевъзможна колективна активност, вие с удоволствие ще откликвате на предложенията на приятели и дори на колегите си да гостувате някому. При това ви предстои да откриете за себе си някакъв нов вид литература. След 21-и може да поискате да се позанимавате с ръкоделие или да майсторите нещо.

Смело напред: на 24, 26, 27, 28 декември.
РИБИ
През декември Рибите в деловата сфера ги очаква подобряване на някаква нелека ситуация и не на последно място, благодарение на това, което вие ще измислите как от спорни и трудни обстоятелства да се извлече максимално възможната полза. Не е изключено да започнете по-сурово да се отнасяте към някакъв въпрос, да покажете характер, да си изработите стриктна система за изпълнение на задълженията и безкомпромисна линия на поведение. Освен това, вероятно ще имате повишение на доходите, може да се върне онзи източник на приходи, който преди известно време кой знае защо са ви отнели, или от който вие неразумно сте се отказали. Освен това е крайно важно да не встъпвате в никакви нелигитимни общности.
От 1 до 21 декември си струва да избягвате през свободното си време всичко онова, което ви причиняват навиците, и в резултат вреди на организма ви, стопира развитието на личността. Съзнателната борба с вредните навици ще бъде доста успешна. След 21-и е възможно да си намерите ново хоби, чиито резултати след това ще съумеете да използвате така, че да имате полза или изгода.
Смело напред: на 1, 9, 12, 22, 27, 29 декември
Н.Попова

Публикувана на
01 Декември 2022 година