Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Как да се облечем на 31 декември, какво да ядем

2023 е годината на котката и черния воден заек. Той ни обещава много любов, мир и подкрепа. Много самотни хора ще искат семейство и комфорт, а други ще имат голямо желание да се грижат за близките си, твърдят астролози. Но за да донесе Заекът точно това, което сте си пожелали в новогодишната нощ, той трябва да бъде опитомен. За целта е нужно да празнувате Нова година само в кръга на най-близките си хора, с които се чувствате комфортно. Заекът е домашно животно и се страхува от непознати в своето пространство.
Създайте повече комфорт у дома, най-важното е да ви е топло, вземете меки възглавници и одеяла. Не забравяйте да добавите към масата повече зеленчуци (моркови, цвекло), плодове (ябълки, круши), зеленчуци.
На изток не се употребява месо в годината на водния заек! Само риба и зеленчуци, можете дори да сготвите суши и ролца. Можете да поставите фигурка на златист заек на масата - за привличане на изобилие от пари. Ако поставите фигурка на бял заек на масата, ще привлечем щастието в семейството. Фигурка на заек с морков ще привлече късмет и пари в бизнеса.
Тоалетът трябва да бъде основната примамка на нашия домакин на годината. Основното нещо е да не носите ярки дрехи. Експертите предлагат те да са в черно, сиво и синьо. Можете да ги комбинирате и да добавите златист акцент.
За да има всеки гост късмет през новата година, трябва да поставите монета под чинията. За момичетата визията е много важна - грим и маникюр. За да направите заека щастлив, не се препоръчва да използвате техниките smoky eyes, loop, cat eye и cut crease в грима.
Обърнете внимание на деликатните тонове в грима, адаптирайте ги към вечерния грим, но избягвайте вулгарността. За маникюра са актуални нюд и светли цветове, можете да добавите малко златни или сребърни блясъци. Важно е ноктите да са спретнати и да не са дълги.
Най-важното е, че Новата година трябва да се отпразнува спокойно и без никакви нерви. Не можете да ругаете, защото заекът е срамежливо животно. Не плашете щастието си. Бъдете щастливи!
Actualno.com

Публикувана на
01 Декември 2022 година