Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Заплашват Меган със смърт

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е била изправена пред "отвратителни" заплахи за живота си по време на престоя си в кралското семейство, заяви най-високопоставеният цветнокож полицай в Обединеното кралство.
Нийл Басу заяви, че като ръководител на отдела за борба с тероризма е трябвало да се справя с достоверни заплахи от крайно десни екстремисти срещу Меган Маркъл и съпруга ѝ принц Хари.
Коментарите му в интервю за Channel 4 News, излъчено късно във вторник, изглежда подкрепят твърденията на Хари относно опасенията за сигурността.
Меган, бивша телевизионна актриса от смесена раса, се омъжи за по-малкия син на крал Чарлз III през 2018 г., но през 2020 г. те се отказаха от кралския живот и се преместиха в САЩ.
54-годишният Басу, който се оттегли след 30 години работа в лондонската столична полиция, беше попитан дали има реални заплахи за живота на Меган. "Абсолютно", отговори той, като нарече заплахите "отвратителни и много реални". "Имахме екипи, които ги разследваха. Хората бяха подведени под отговорност за тези заплахи.телеграф

Публикувана на
01 Декември 2022 година