Новина от категория България
Архив на публикациите

Абитуриент се самоуби

Младежът, който е скочил вчера вечерта от Аспаруховия мост, тази година е трябвало да бъде абитуриент. Всички в родното му село Чернево са потресени от случилото се и казват, че никой не е очаквал той да посегне на живота си.
Казва се Иван и през октомври е навършил 18 години. Бил е 12-окласник в училището в Суворово. Хора от Чернево разказаха през наш репортер, че Иван бил кротък, спокоен, с почти незабележимо присъствие.
„Рядко излизаше от дома си. Доколкото знам не е имал много приятели. Изключително добродушно момче. Не е имал никакви конфликти. Той просто с почти никого не дружеше“, обясниха негови съселяни.
За тях остава загадка какво може да е подтикнало Иван да сложи край на живота си, но споделиха, че животът му не е бил цветущ и в семейството му е имало сътресения и трагедии.
Сирак е, не познава баща си, а майка му починала преди година – само преди няколко дни правили помен за годишнината.
"Трагедията за това семейство наистина е огромна, защото майка му си отиде от този свят точно преди година, само на 43 години. Намериха я мъртва в асансьор във Варна. Направила масивен инфаркт", разказаха още нашите източници от Чернево.
Отглеждан е от баба си и дядо си. Бабата наскоро заминала да работи в чужбина и Иван останал само с дядо си. Възрастният мъж работи като охрана на различни обекти.
Вчера Иван взел ключовете на джипа на дядо си, подкарал го и се озовал на моста. Набил спирачи, слязъл и без да се замисли, се хвърлил от него.блиц

Публикувана на
01 Декември 2022 година