Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Става страшно, Барбито с 32-ра вливка хиалурон

Рекордна 32-ра вливка хиалурон си инжектира гордата притежателка на най-големите устни в света.
В първия ден на декември българското Барби Андреа Иванова прави двойна интервенция, като ще се "обзаведе" и с още една доза от същия материал в брадичката, която трябва да стане по-заострена и оформена по тертипа на истинската кукла Барби.
Това сподели пред "България Днес" бургазлийката, която скоро официално трябва да завърши "Немска педагогика" в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Двете инжекции са предколеден подарък за Андреа от самата нея, а следващите най-вероятно ще бъдат след Нова година.
"Планирам да стана по-отговорна през 2023 година, защото често съм много разсеяна. Както и да съм по-дисциплинирана във фитнеса, на който ще наблегна", разкри русокоската, която се прочу в цял свят.
За празничните дни в края на годината студентката ще се прибере в родния Бургас при родителите си, където по традиция ще се събере цялата фамилия и ще си разменят подаръци.
"Не са много съгласни с моята метаморфоза, но са приели, няма как. Не искат да са под прожекторите, на мен са оставили тази чест", казва Андреа, която няма да води кандидат-зет вкъщи за Коледа, защото още не е срещнала принца.
"Харесвала съм различни типове мъже през годините, нямам точен критерий за външен вид и поведение. Размерът няма значение, а техниката. Не е важно колко е голямо мъжкото достойнство, а как се използва, както се казва", посочва за финал БГ Барбито.

Публикувана на
01 Декември 2022 година