Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Ще стана и ще й цепна една!“

Нещо изключително рядко се случи в излъчения снощи епизод от „Стани богат“. Водещият Михаил Билалов се ядоса заради случващото се в студиото. Той дори стана от стола си и тръгна към участника Димитър Петров, около който постоянно кръжеше муха.
Още при първото забелязване на насекомото, водещият каза: „Нещо я привлича, не знам какво. Виж, често имаме мухи винарки в студиото“. „Неее, пазил съм се“, отговори му с усмивка адвокатът на свободна практика.
Играта продължи, но мухата също не спираше да кръжи около Петров. „Оф, не мога да отделя поглед от тази муха“, каза Билалов, след което се пошегува: „Да не правим от мухата слон“. След като мухата отново се появи, актьорът каза: „Ще стана, ще й цепна една направо. Ако още веднъж те закачи, ми кажи, няма да й простя“. Секунди след това водещият наистина стана от стола си, приближи се към участника и направи опит да убие дразнителя. Не стана ясно дали това се случи, но публиката му ръкопляска. „Една така ме въртя 20 години. Представи се за муха, стана слон накрая“, засмя се водещият, пише vihrogon.bg.Самият участник се представи доста добре и стигна до въпрос за 5000 лева, но в крайна сметка си тръгна с 3000.лупа

Публикувана на
01 Декември 2022 година