Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои ще са нещастни през декември

Макар че ще бъде много цветен и приятен, месец декември ще донесе нещастие за някои зодии. Ето кои са те и как могат да се справят с неприятните ситуации:
Лъв
Чувствате се изключително уморени и изтощение, защото през цялата година се трудихте много. Надявате се декември да ви донесе малко спокойствие и почивка, но уви! Няма да е така... Ще се сблъскате с лошото настроение на шефовете ви, които ще изискват още от вас и това ще ви депресира. Стиснете зъби и потрайте още малко, защото след като мине декември, новата година ще започне доста по-добре.
Стрелец
През последния месец на годината късметът няма да е на ваша страна. Все нещо ще се обърка, ще закъснеете за важни срещи, ще изпращате грешни имейли. Като цяло, бъдете внимателни, за да не направите някой голям гаф! Целият декември ще бъде едно голямо изпитание за вас, но вие ще се справите и след това ще си отдъхнете.
Скорпион
Трябва да бъдете много внимателни с близките си хора през месец декември. Внимавайте как разбирате думите им и какво очаквате от тях. Може да останете разочаровани и наранени. Хората са различни и приемат нещата по индивидуален начин, опитайте да ги разберете!

Публикувана на
03 Декември 2022 година