Новина от категория България
Архив на публикациите

Диана призна: Да, Вергов ме преби!

Диана Димитрова потвърди, че колегата й Юлиан Вергов я е пребил от бой. Пред свои близки приятели актрисата от "Откраднат живот" и "Лъжите в нас" е признала, че в действителност той й е посегнал.

"Диана е много разстроена, че се връща отново към този труден момент. Подкрепата на десетки хиляди хора обаче й даде кураж да стигне до край и да разкрие името на агресора. Тя вече е ангажирала адвокат, който работи с нея по случая и събира доказателства. Развръзката ще е буквално до дни - с поече конкретика и доказателства", разказаприятелка на младата актриса.
Както вече стана ясно, побоя над Диана е бил нанесен през 2017 г. на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот". Вергов твърдял от своя страна, че е бил жертва на емоционален шантаж и тормоз от страна на колежката си. Набил я, след като тя си позволила да намеси в конфликта им и 15-годишната му тогава дъщеря.
По думите на Диана Димитрова, Вергов я е млатил пред 30 души свидетели - все хора от екипа на "Откраднат живот". Въпросът сега е дали те ще разкажат обективно и честно какво се е случило. /лупа

Публикувана на
03 Декември 2022 година