Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Хамстер нападна украински военни

В Украйна агресивен хамстер нападна украински военни. Група украински войници бяха нападнати от агресивен хамстер. Инцидентът е станал, след като група украински военнослужещи забелязали гризача и се опитали да го преследват, за да разберат къде се опитва да се скрие.
Животното обаче не харесало това поведение на украинските войници и след няколко предупреждения, отправени към тях, хамстерът нападнал един от украинските войници.
На видеозаписите, заснети от украинските военни, се вижда, че дивото животно не харесало прекомерното внимание от страна на украинските военни. Първоначално гризачът се опитал да предупреди украинските войници, че се готви за атака, но след като не успял да убеди украинските войници, звярът нападнал войника, който се приближил до него.
Очевидно украинският войник е пострадал от нападение от боен хамстер и въпреки че ухапването на животно трудно може да се нарече фатално, като се има предвид, че гризачите носят различни видове болести, подобно нападение можеше да завърши със смърт за украинския военен. /блиц

Публикувана на
04 Декември 2022 година