Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Арестуваха отново Явор Бахаров

Явор Бахарове е задържан в Четвърто полицейско управление в столицата. Скандалният актьор, който има проблеми с дрогата и пиенето, бил заловен от патрул заради пушене на марихуана. Това е поредната издънка на звездата от "Съни бийч", който този път трябва да влезе в затвора, ако пак разбира се, някой печен адвокат не намери вратичка да го измъкне. През лятото на миналата година той получи една година условно с четири години изпитателен срок за изцепката в Банско, когато шофира дрогиран и пил, пише Хотнюз.
Тогава Окръжният съд в Благоевград помилва 35-годишия актьор и отмени и присъдата от 1 година лишаване на сводова, постановена му от съдиите в Разлог на първа инстанция. Според решението на магистратите от Благоевград, което е окончателно и не подлежи на обжалване, ефективната присъда Явор Бахаров се заменя с условна, като тя е за период от 4 години. При положение, че в следващите 48 месеца актьорът наруши закона, то той ще влезе в пандиза.
Арестът на Бахаров е много преди изтичането на тези 48 месеца, пък и притежанието на марихуана е подсъдно у нас, така че би следвало той най-сетне да излежи просъдата си подобно на Андре Токев, който вместо да обжалва наказанието си, готви в затворническото общежитие в Казичене. Бахаров от години няма сериозни ангажименти в телевизията или в театъра. Заради страстта към пиячката и дрогата, той се раздели с приятелката си Рая Пеева, но двамата отново се събраха и дори бяха на романтична ваканция в Италия.лупа

Публикувана на
05 Декември 2022 година