Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Пребитата актриса: „Изрита ме в лицето с цялата си мъжка сила!“

"Човекът, който ме преби, първо ме удари в стената на гардеробната, след което аз се свлякох на пода, съборих закачалки, той ме вдигна и след което ме изрита с цялата си мъжка сила в лицето. Това бе стабилен шут в лицето." Това разказа актрисата Диана Димитрова в предаването "120 минути" по Би Ти Ви.

В емоционален пост във Фейсбук тази седмица, тя разкри, че е станала жертва на физическо насилие преди 5 години и публикува кадри, на които е сериозно посинена. Диана признава, че е предпочела да мълчи, за да запази кариерата си.
В неделя вечерта актрисата разказа подробности за шокиращата случка, разиграла се на снимачната площадка на "Откраднат живот".
"Вечерта преди да се случи, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, че ще ме пребие. Той ме ругаеше с обидни думи, свързани с произхода ми от село, заплашвайки ме, че ще ме пребие и ще ми съсипе кариерата!", разкри Диана.
"Не сме имали напрежение в отношенията. Ние бяхме в близки отношения. Мислех, че познавам този човек, но явно не е било така", обясни актрисата, давайки да се разбере, че е била интимна с колегата си, но връзката им е била тайна.
Диана Димитрова разказа, че "лицето", както многократно нарече своя бияч, я е ударило насаме в гардеробната и на тази реална сцена на насилие не са присъствали други свидетели. Но потвърди, че това се е разиграло на снимачната площадка. След което насилникът си тръгнал и след 15-20 секунди дошли трима души и я намерели цялата в синини.
Адвокатът, който е поел защитата на Диана Димитрова е Антон Станков - бивш министър на правосъдието. Прокуратурата се самосезира по твърденията на актрисата.
Лицето продължи да ме заплашва и след побоя, каза актрисата. "Продължи да говориш и аз ще го направя пак", цитира тя думите му. "Имам свидетели, прекрасни колеги", уточни с ирония актрисата.
"Тази седмица разбрах кои са ми истинските приятели. Тази седмица разбрах на кого мога да разчитам, защото аз съм изключително моногамен човек и когато влизаш в такива отношения вярвам в брака като институция", добави тя.
"Тази седмица във вторник в 19,24 ч. по време на централната емисия новини на Би Ти Ви получих съобщение от лицето по вайбър, но то беше изтрито", каза загадъчно звездата от "Откраднат живот" и "Лъжите в нас".
Не съм спала от една седмица, тъй като се налага да успокоявам майка ми, която живее в Гърция, каза емоционално актрисата. Тя разкри, че родителите й не са знаели за тази шокираха случка и след като разбрали много се разстроили.
"Бях изманипулирана от друго лице, което ми каза "Какво ще постигнеш", така отговори тя на въпроса защо още тогава не е подала сигнал.
"Има образувано досъдебно производство и аз нямам право да кажа името. Но тъй като знам, че в България има много интелигентни хора, искам да ги помоля да четат между редовете", заяви актрисата, като уточни, че ще каже името на насилника си до края на предаването. И наистина го направи на финала, макар и кодирано. Но всички зрители, които слушаха внимателно думите й разбраха, че тя визира Юлиан Вергов.
"Гледах друга телевизия. Водещите, журналистите живо обсъждаха Дядо Коледа или Дядо Мраз. Аз съм дете на прехода, родена съм 90-та година. Аз много силно вярвам в Дядо Коледа, защото Дед Мороз идва от друго място", каза актрисата на водещия Светослав Иванов, след което са усмивка добави: "И всъщност целия юли месец /натърти на юли, след което направи пауза, б.ред./ тази година рисувах за изложба. Искам да поканя през следващата година март (произнасяйки март отново направи пауза, б.ред.) хората да дойдат да видят изложбата ми.""Това са някакви кодове", реагира водещият, който очевидно също разгада кода "юли". "Това са факти", отвърна актрисата. Както е известно всички приятели и колеги на Юлиан Вергов се обръщат към него с "Юли". Друга важна препратка на Димитрова към Вергов бе свързана и със заигравката между Дядо Мраз и Дядо Коледа. Преди дни в интервю за предаването "На кафе" 52-годишният Вергов сподели, че вярва в Дядо Мраз. Там той каза следното: "От малък аз до ден днешен чакам Дядо Мраз, той се видоизмени малко в Дядо Коледа, но аз продължавам да го чакам и да вярвам в него безрезервно".
Третата кодирана препратка беше свързана с месец март. Това е третият месец в годината, а в българската азбука третата буква е "В", което отново насочи към Вергов. Вергов до момента не е коментирал казуса.лупа

Публикувана на
05 Декември 2022 година