Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Наглостта на Явор Бахаров няма край

Наглостта на Явор Бахаров няма край. Този път вече затворът не му мърда, след като за трети път е хванат да шофира в нетрезво състояние.
В неделя вечерта актьорът е бил задържан в 4 РПУ – София, след като при проверка е било установено, че има наличие на наркотични вещества в кръвта и шофира в това състояние.

Вместо да се засрами, Бахаров се е държал нагло с ченгетата, очевидно още подвластен на забранените субстанции, които е приел преди това. Той даже си е позволил да се прави на недосегаем пред тях.„Ще си пуша марихуана колкото си поискам и вие нищо не можете да направите“, казал в лицата на катаджиите.
Постъпката му е толкова нагла, при положение че в момента още изтърпява условна присъда. Нормално е да се чувства недосегаем, след като още при миналото му залавяне с наркотици трябваше да влезе ефективно в затвора, но явно с пари и връзки се измъкна.
Сега обаче ще му е много по-трудно да го направи, защото това е трето провинение, а по закон още след второто трябва да лежиш в затвора. Този път за актьора не се вижда светлина в тунела и по всяка вероятност той ще се озове зад решетките за дълго.
Проблемите с наркотиците направиха от Явор Бахаров една развалина и леке, а някога имаше потенциал за нещо в живота. Похаби всичките си пари за дрога, а и остана без жена до себе си, тъй като Рая Пеева му би шута още през пролетта.

Публикувана на
05 Декември 2022 година