Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

13-ти ден издирват изчезнали 15-годишни близначки

13-ти ден продължава издирването на двете 15-годишни българки от Мюнхен. Те са близначки, живеят в германския град заедно с родителите си, и са в неизвестност от 24 ноември.
За последно двете момичета са видени в жилището на родителите им на 24 ноември, като около 22:00 ч. са се подготвили за сън. На следващата сутрин от тях не е имало следа, а сигнал в полицията подава майката им по обед.

Няма оставена бележка или някакъв друг вид доказателство, който да насочва къде могат да бъдат момичетата. Към момента операцията по издирване на българките от мюхенската полиция е безуспешна.
По информация на bTV е имало спречкване между сестрите и родителите им, а от полицията на този етап не разполагат с информация за извършено престъпление. Дипломатите ни от Генералното ни консулство в Мюнхен са в контакт с полицията в баварската столица.
Двете сестри са еднояйчни близначки, на 15 години, високи 160 см и тежат около 55 кг. Полицията моли, ако някой е виждал момичетата, или разполага с информация за тях да се свърже с органите на реда. Това може да стане на телефон 089/2910-0 или във всеки друг полицейски участък. блиц

Публикувана на
07 Декември 2022 година