Новина от категория България
Архив на публикациите

Битата Диана укротяване няма

Битата от неназован русокос колега от сериала "Откраднат живот" актриса Диана Димитрова продължава с крипто изявите в социалните мрежи. Преди броени минути брюнетката от Кайнарджа публикува без никакъв коментар видео от гостуване на Юлиан Вергов в "Шоуто на Николаос Цитиридис".
В кадрите актьорът описва как се е сбил с автоджамбазин, опитал се да му открадне касетофона на колата. И се хвали, че си е изпотрошил кокалчетата на ръцете в мутрата на разбойника.
"Много вълнуващо" е единственият текст, който Диана е добавила към клипчето. Което е очевидно поредната индиректна препратка към Вергов като автор на побоя, нанесен й преди 5 години.
Постът на Димитрова веднага събра стотици коментари, повечето изпълнени с отвращение към Юлиан, който така щастливо и самодоволно описва сцени на насилие. Други пък вече са прекипели от постоянните недомлъчки на Димитрова: "Ставате смешна. Вие сте обсебена. Тези неща не са за фб. В съда се оправят. С тези си постове показвате единствено неуравновесеност", пише потребителката Диана Чакърова.лупа

Публикувана на
07 Декември 2022 година