Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Саня при Кобилкина

Цели 4 години изминаха от развода на Саня Борисова, но животът й продължава да е пълна бъркотия. Кариерата й западна, тъй като се крепеше само на мъжа й Ники Илиев. По-неприятното за актрисата обаче е, че тя така и не може да открие отново любовта.
Няма и как да я открие обаче, при положение че я търси на яхта. През лятото тя бе засечена на яхтата на енергийния министър Росен Желязков.
Към днешна дата е отново сама. Тя била от жените, които все изискват и все мрънкат, което й коства и брака й през 2018 г.
Само след 3 месеца обаче Саня ще удари 40 г., няма и деца. Ето защо прибегнала до отчаян ход и се записала за семинар на Наталия Кобилкина, за който платила на рускинята 199 лв. Тя се надявала там да я научат как да съблазнява мъжете.
Интересното е, че на семинара тя се засякла с Мария Силвестър. Двете били забелязани да слушат в захлас Кобилкина. След това отишли да се подмладят с няколко процедури. Те изпънали все по-сбръчкващите им се лица и си напомпали устните с филъри за 600 лв.Crimesbg.com

Публикувана на
08 Декември 2022 година