Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои четвъртък е рисков ден

Видяна: 8420 пъти

Овен
Очертава се превъзбуждащо и агресивно пълнолуние. Луна и Марс са в опозиция на Слънцето. Където се съберат повече хора ще има свади, ще избухват конфликти, които ще ескалират. Стойте далече от тълпата и не се намесвайте в чуждите спорове. Постарайте се да не действате първосигнално, да помислите първо за последиците и да се стремите да балансирате обстановката.
Телец
Днес искаме много и ако може веднага. Ще се стигне до остри сблъсъци на мнения, интереси и позиции на работното място и у дома. Вероятни са изневери, които допълнително наливат масло в огъня на конфликтите. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Нищо важно да не се започва. Не водете двойнствена игра и политика. Някой ще разкрие картите ви, а друг ще ви предаде.
Близнаци
Ден на големите апетити, никой няма да прави компромиси. Заемете се с дела и дейности изискващи строг контрол от ваша страна. Не водете преговори, никой няма да отстъпи от позицията си, от цената и условията по сделката. Всеки е тръгнал с голямата кошница и няма да направи компромис дори и да вижда, че губи пари и предимства. В края на работното време имате шанс да се договорите.
Рак
Днес се действа без задръжки, лесно може да влезете в конфликти и до развалите отношения градени с години. Смирете апетитите. Точно днес не преговаряйте с шефовете за повишението си, не влизайте в спорове у дома и на работното място. Вашата управляваща планета Луната е в съвпад с Марс, а това ще провокира първосигналната ви реакция в момент на афект. Бъдете дипломатични.
Лъв
До края на работното време ще се действа от позиция на силата. Пълнолунието активизира змея на желанията и амбициите във всеки от нас. Не очаквайте компромиси и отстъпки от страна на шефове и колеги. По-вероятно е да ви захапят на болното място още от сутринта. Но вечерта обстановката се омиротворява. Приберете се с желан подарък, зарадвайте половинката и децата.
Дева
Днес проблемите ще са повече за родените във втората декада. Включени сте в кръст на планетни сили. Може да бъдете обект на атака и агресия както на работното място, така и у дома. Не очаквайте да ви бъде спестена не само истината, но и произтичащите от това неприятности. Ден на лакомията, всеки се стреми да измести другия от софрата. Пазете си гърба, не влизайте в спорове.
Везни
Днес искаме много и ако може веднага. Лесно се отива към прекаляване и алкохолни злоупотреби. На празника тази вечер чувството за мярка да не ви напуска, ако искате да прекарате приятно и да си спестите неприятностите. Където се съберат повече хора назрява конфликт. Не влизайте в спорове, няма да оправите света, най много да се скарате с приятели и да си докарате здравословен проблем.
Скорпион
Чудесен и творчески ден. Сега е момента да влезете в нов екип или да създадете своя група по интереси. Организирайте събрания, работете съвместно, търсете начини за колективни инициативи и участия в съвместни проекти. Който опита сам да пробие ще среща много повече трудности и капани по пътя си. Сменете треньора или базата, в която работите и тренирате.
Стрелец
Един от рисковите ви дни. Луна и Марс са в опозиция на Стрелеца и в конфликт с Нептун. Движат ви нереални амбиции, действате прекалено емоционално и може да попаднете в неприятни и конфликтни ситуации. Чувството за мярка нека да бъде водещо. Не отивайте в крайности и алкохолни злоупотреби. Здравето е нестабилно, на крачка сте и от семеен конфликт. Ограничете стимулантите.
Козирог
Рисков ден. Където се съберат повече хора ще прескачат искри, празникът на студентите развихря чувства и страсти. Днес се активизира змеят на желанията във всеки от нас. Претенциите взимат връх над здравия разум. Търсете дипломатични начини за излизане от неудобните положения. Препоръчва се повече аскетизъм. Печелят тези, които знаят кога да си тръгнат от купона.
Водолей
Днес сте във вихъра на страсти и усещания. Лесно може да се отиде към всякакви забежки и прекалявания. Ще прекарате приятно, ако си знаете мярата и мярката, ако дозирате отношенията и алкохола. Родените във втората декада ще изиграят важна роля в нечий живот и избор. Защитавайте справедливи каузи, а не тези на приятелите, които и друг път са ви подвеждали.
Риби
Агресивен ден, Луна и Марс са в конфликт със Слънцето ви. Очертават се рискови и неприятни моменти у дома и на работното място. Каквото загубите трудно ще възстановите. Запазете спокойствие, не реагирайте първосигнално на лични забележки и критика. Някой ви провокира, търсейки слабото ви място. Отложеното за утре ще мине по най-добрия възможен начин. Днес просто не върви.
telegraph.bg

Публикувана на
08 Декември 2022 година