Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кого четвъртък ще е успешен ден

Видяна: 6340 пъти

Овен
Предприетото днес ще ви издигне на нова и по-благоприятна позиция в бизнеса и в живота. Насочете вниманието си към точно определена цел, не се разсейвайте и до края на деня може да получите своето. Ще се явяват пречки и прегради, но ако сте целеустремени и не се отказвате ще постигнете успех. Днес е важно кой ще издържи на напрежението и ще държи ситуацията под контрол.
Телец
Един от силните ви и успешни дни за месеца. Ако преследвате само една цел ще я постигнете, ще имате ползи и придобивки, но ако се опитвате да действате на две места, да работите по две програми и задачи нищо няма да свършите и ще се ядосвате. Каквото сте започнали от сутринта бавно и методично ще напредва. Продължете докато го уредите и приключите и после започнете друго.
Близнаци
Днес Марс от вашия знак тръгва в директна посока, активността ви набира скорост и може да се превърне в агресия. Концентрирайте усилията си в най-важната за вас посока и действайте докато не получите това, което ви е нужно. Ден на орела, който е набелязал заека и вече се спуска. Може и нищо да не хване, ако се разсее с друг заек или мишка. Подредете си приоритетите.
Рак
Днес за вас няма невъзможни неща или незначителни такива. Преградите по пътя са лесно преодолими. Може да получите някакво озарение как да постъпите в трудна ситуация на избор. Ден за гладуване и духовно прозрение. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Да не се напрягат очите. Вечерта може да си поръчате сън, в който до видите решението на проблемите си.
Лъв
Ден на мрежата, в която всички сме въвлечени по един или друг начин и от която става все по трудно да се измъкнем с всеки изминал ден. Рекламата е задушаваща, търсят се всевъзможни начини за зарибяване на стари и млади. Точно днес не подписвайте нови договори и не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Но ако искате да привлечете някой под ваш контрол сега е момента.
Дева
Днес може да имате големи печалби и постъпления в бюджета. Луната от Дева сключва брилянтен аспект с планетите в Козирог. Проблемът е, че в този ден Марс тръгва директно в знака на конфликтните ви Близнаци и някой ще ви сложи спирачки или ще се намеси в работата ви в неподходящ момент. Старайте се да премахвате от пътя си неприятните дразнители и конкуренти.
Везни
Днес може да постигнете важна и отдавна гонена цел. Концентрирайте се максимално, всяко разсейване встрани от избрания път ще носи загуби и ще ви отдалечава от победата. Избягвайте случайни срещи, дори и с любовта. Ако забравите за къде сте тръгнали така и няма да стигнете или ще се забавите и ще пропуснете нещо значимо. Щадете очите. Вечерта си поръчайте сън.
Скорпион
Марс тръгва в директна посока. Ловният ви инстинкт се активизира. Набележете целта и не се отказвайте докато не я постигнете. Не споделяйте с потенциални конкуренти към какво сте се насочили. Не ви трябват съюзници и съдружници. Откажете на примамливите предложения, които целят само да ви откажат от това, за което се борите. Ако проявите настойчивост ще се похвалите с победа.
Стрелец
Днес ще постигнете целта и до вечерта ще държите в ръцете си нещо, за което дълго сте работили, мечтали и сте се старали. Изискването е да не позволявате на никой да ви разсейва. Ден на фатални срещи, които може да ви отклонят от нещо важно и печелившо. Не позволявайте на странични хора да ви разконцентрират и променят действията и решенията ви. Ден на ловецът и неговата жертва.
Козирог
Един от успешните ви и творчески дни за месеца. Целта е лесно постижима, стига да не се разсейвате. Важното е да подредите приоритетите, да не движите две неща едновременно, а като уредите една важна работа, тогава да се заемете с втората по важност. Лесно ще преодолявате преградите, а последователната ви и настойчива политика ще елиминира всяка конкуренция.
Водолей
Днес може да се постигне непостижимото вчера. Ако се концентрирате над най-важното до вечерта ще го имате, ще се похвалите с постъпления и печалби. Преградите се лесно преодолими, но не само тези по пътя, а и тези в самите нас. Лесно се отдава много енергия, екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят. Вечерта преди да заспите си поръчайте сън-прогноза.
Риби
Днес и за родените в третата декада изкушенията ще са навсякъде. Целта е да ви отклоняват погледа от желаната посока, от обещаните срещи и поетите ангажименти. Ако покажете нелояност ще се лишите в бъдеще от важен клиент или покровител. Не обръщайте внимание на примамливите предложения. Ден на фатално привличане в любовта, трудно ще устоите.
telegraph.bg

Публикувана на
12 Януари 2023 година