Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в петък 13-ти

Видяна: 5220 пъти

Овен
Днес може да бъдете изкушени да нарушите правилата и обещанията си. Не започвайте нова връзка и работа независимо изгодните условия. Може да извоювате победи но на висока цена. Луната от Везни е в опозиция на Юпитер от Овен и в пречупващ аспект с Меркурий. Не се отмятайте от дадената дума. Може да останете от два стола на земята с прибързани действия и обещания.
Телец
Днес може да се поемат умерени рискове. Който е в час с променящата се обстановка ще направи силен ход и ще спечели. Финализирайте сделка, водете преговори и бъдете активни в отношенията. Не чакайте друг да предлага оферти, а сами изберете подходящата цена и условия на договорите. Не се препоръчва пасивност, но всичко трябва да става с благословията на закона.
Близнаци
Предстоят ви три дни, в които ще се слуша вашата дума и вие ще сте капитана. Подгответе се за активни и настъпателни действия. Може да завоювате победа дори и в местата, където обикновено командва и управлява друг. Явете се на конкурси, преговаряйте за повишението си и се постарайте да финализирате отдавна подготвените сделки. Важното е да водите принципна политика.
Рак
Луна и Юпитер днес са в конфликт със Слънцето на родените в първата декада. Всяко нарушение ще се плаща, но ако спазвате правилата, ако сте честни в отношенията и работите за общото добро нещата ще потръгнат. Може да се откажете от едно, за да имате друго, но точно това другото ще компенсира липсите и ще ви донесе повече ползи и възможности в бъдеще.
Лъв
Днес се изисква от вас особено внимание и концентрация, за да постигнете важните си цели. Обмислете всички губещи или стимулиращи положения и не се отказвайте докато не решите проблема. До вечерта ще се похвалите поне с едно постижение, а то ще отвори врати към важни инициативи в следващите дни. Спазвайте закони и предписания, планирайте пътувания за уикенда.
Дева
Този ден носи тенденция за триумф и изцеление. За един важното е да пробие в средата си, а за друг да победи болестите. Ще бъдете стимулирани и подкрепени и в двете посоки. Важното е да се спазват закони и предписания. Символ на деня е колесницата на победата. Печелят тези, които притежават умението да насочват живота си в печелившата посока.
Везни
Луната навлиза във Везни и получава подкрепата на Марс и Сатурн от другите два въздушни знака. Днес може да се постигне повече от очакваното. Спазвайте законите, договорите ви да са на светло. Това ще ви осигури честни отношения и в бъдеще. Финализират се преговори, получавате повишение или преназначение и поне в една посока ви олеква. Сметките се разчистват.
Скорпион
Днес се оформят нови групи по интереси, а старите привикват основния си състав. Взимат се важни решения. Всеки трябва да влезе в строя, да се приобщи към тези, с които знае, че може да работи и живее комфортно. Не си позволявайте да оставате в среда, където не ви ценят и уважават, където нямате шанс да развиете дарби и таланти и където някой непрекъснато ви прави сянка.
Стрелец
Луната от Везни е в опозиция на Юпитер. Много хора ще се подлъжат да следват чужда кауза. Спазвайте закони и предписания. Ще спечелите и ще получите чаканите бонуси. Днес може да се продаде непродаваемото преди и да се приключат успешно сделки. Финализирайте преговори. Сключените договори ще носят успех и за двете страни. Не работете в сивата икономика.
Козирог
Днес влизате в конфронтация със закона. Родените в първата декада да са пределно внимателни, за да не плащат солени глоби. Луна и Юпитер са в конфликтни аспекти с Меркурий от вашия знак. Родените в първата декада първи ще бъдат ударени през пръстите, ако посягат, където е забранено или не спазват установените правила. Изневерите ви днес може да доведат до развод.
Водолей
Силен и творчески ден. В живота ви действа пръстът на съдбата. Ще попаднете на точното място и ще водите разговори с точните хора. Може да се приключи успешно и с печалба сделка или да се финализират водените дела. Ще продадете непродаваемото и ще купите нещо на сметка. Важното е да водите принципна политика. Днес си стискате ръцете с настоящи и бъдещи партньори.
Риби
Днес се дава клетва за вярност и обещания, които трябва да се изпълнят. Подновете старите договори при по изгодни за вас условия. Може да се продаде и купи нещо на сметка. Осъществените връзки ще носят взаимни ползи и ще се развиват благоприятно в бъдеще. Ден и на доброволната жертва в името на децата и любимите. Днес никой няма да осъди победителите и дано сте от тях.
telegraph.bg

Публикувана на
13 Януари 2023 година