Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в събота

Видяна: 6520 пъти

Овен
Ден на скритото знание. Ще спечели този, който има нужните познания и право на достъп до тайни източници на информация. Сега е момента да решите в каква посока ще вложите умения и таланти. Подновете участия в групи по интереси или тренировъчни екипи. Направете заявки за посещения и участия на важни мероприятия във вашата област. Проучвайте добре нещата. На 14-и нищо да не се започва без предварително проучване.
Телец
Ден за планиране, проучване и подготовка за важните изяви и мероприятия в следващите дни. Добре е да подновите участия в групи по интереси, да смените фитнеса или треньора, ако чувствате нужда. Помислете и в каква посока да насочите допълнителното обучение или тренировките на децата. Всяка информация, до която се доберете ще ви свърши работа и ще ви улесни живота. На 14-и всичко може да се постигне ако добре е проучено и съгласувано с нужните хора.
Близнаци
Ден на тайното знание, който е в час с обстановката и ситуацията в страната може да се внедри на престижни позиции, от които да тръгне в следващите дни. Запишете се за нов тренировъчен или образователен курс, сменете треньора или фитнеса, постарайте се да проучите добре хората, с които смятате да тръгнете заедно напред. Всяка информация е ценна, но една ще се открои. На 14-и получавате точните информация в подходящия момент, действайте активно.
Рак
Родените във втората декада действат невнимателно и може да нарушат закони и забрани поради неинформираност. Ще си плащате за всяка грешка. Внимавайте при пътувания, проверете резервациите си и спазвайте правилата на пътя. Не вдигайте тежко, щадете бъбреците и кръста. Намалете натоварването в деловата и спортната си програма. Щадете се, друг няма да ви пощади. 14-и е ден на скритата информация, която ви се спестява от някого.
Лъв
Днес можещите хора ще имат достъп до ценна информация, която в предните дни е била скривана от някой с власт и възможности. Всичко, което научите и до което се доберете като позиция ще ви върши работа в дните напред и ще ви осигурява защита. Проявете щедрост, обучете някого или му дайте път в живота. Ден и на алтруистите, които правят жертва в името на общото ни бъдеще. На 14-и получавате ценна информация помагаща да вземете правилното решение.
Дева
Всичко, което проучите обстойно ще ви спести грешки и загуби и ще помогне да разрешите проблемите си. Една дребна подробност научена и припомнена днес ще ви осигури и нужните защити. За вас днес е актуална максимата „помни като слон”. Услужливата ви памет ще ви спести излишни разходи и грешки в преценката. Може да влезете в ролята и на ученика и на учителя. Обогатявате се. 14-и ви подава липсващото парче от пъзела, който редите.
Везни
Луната от вашия знак е в конфликт с Меркурий. Нищо не започвайте, ако ви липсва информация или дълго сте били изключени от средата, в която гоните някаква амбиция. Не нарушавайте закона. Няма оправдание и прошка за тези, които не са в час с променящите се условия и изисквания на средата. Насрочете срещи за уточняване на бъдещата ви работа или тренировки. На 14-и печелят добре информираните, другите правят грешки и нарушават закона.
Скорпион
Ден на поверителната информация и на сведенията, които се дават на ушенце и в тесен приятелски кръг. Но това е и благоприятният момент за търсене на ученици и учители, за срещи и размяна на сведения, които ще улеснят живота на приятели и близки, ще изключат конкуренцията и ще елиминират от играта ненужните играчи. Кръгът на доверените хора се затваря и дано сте в него. На 14-15-и ще ви дадат безплатна информация за нещо, за което сте готови до дадете много.
Стрелец
Днес е добре да намерите ново място за внедряване, да потърсите нови учители и треньори, да проучите как може да изкарвате пари от личното си хоби или от други семейни дейности. Може да намерите печеливша пазарна ниша, ако имате точната информация за търсенето и предлагането. Свържете се с приятели, които са в час с изискванията и с промените, които предстоят. На 14-и може да продадете скъпо информациите и знанията, с които разполагате.
Козирог
Днес сякаш сте изключени от играта, научавате последни важни информации или нещо остава скрито и ще ви затрудни в бъдеще. Постарайте се да разберете мотивацията в поведението на важните за вас хора. Ден на тайното знание, който го получи ще бъде защитен и обнадежден за бъдещето. Родените във втората декада изнасят на плещите си чуждите грижи. На 14-и губите по точки, ако нямате нужната информация.
Водолей
Днес може да влезете в голямата игра, да бъдете посветени в намеренията на важни хора и да помогнете за осъществяването на важни за бъдещето цели. Всяка информация ще ви свърши много добра работа. Не споделяйте тайните, които другите споделят с вас. Днес сте в ролята на разпределителна гара за много съдби и интереси. Постарайте се да посрещнете и изпратите всеки. На 14-и сте в досег със знания и информации, които не се дават всеки ден и на всеки. Разговорите ви ще носят ползи.
Риби
Днес ученикът ще си намери учител, а някой открива и личния си покровител. Ролите се сменят, На едно място учите, а на друго поучавате някого. Добре е да започнете нов образователен и тренировъчен етап. Запишете се за някакъв курс, който да попълни и опресни знанията и уменията ви в желаната област. Каквото и да ви споделят днес не го разпространявайте, а го използвайте лично. 14-и е денят на поверителната информация. Бъдете дискретни.
telegraph.bg

Публикувана на
14 Януари 2023 година