Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в неделя

Видяна: 7240 пъти

Овен
Денят е свързан с коренната реформа, която не може да дойде просто така, без определен натиск и насилие. Тенденцията е към скандали, интриги и авантюристично поведение. Сексуалната енергия подкопава не само семейните връзки, но и здравето ви. Стойте далече от разгневената тълпа, не посещавайте рискови места и не предизвиквайте околните към разправии, спорове и конфликти.
Телец
Ден за реформи, за промени в отношенията и в начина ви на живот. Някой се изнася, друг се нанася на ново място или при нов партньор. Това, което си отиде в този ден повече няма да се върне, а ако се върне ще бъде коренно променено и ще изисква нов подход. Не поемайте излишни рискове от тази вечер до 17-и вечерта. Неблагоприятни дни за аборти и гинекологични интервенции.
Близнаци
Денят е свързан с насилието, с промените, които няма да дойдат просто така, а ще са предизвикани от активните ни и на моменти агресивни действия. Активизират се ловните инстинкти. Някой тръгва на лов за дивеч, а друг в това време е на лов за нова любов. Отношенията са неравностойни, съблазните ще са на всяка крачка. Днес сексуалната енергия подкопава здравето.
Рак
До обед намалете натоварването, родените в третата декада може да попаднат в заложен капан. Ден на крокодила, а той не прощава. Активизират се потисканите инстинкти. Стремежът е да прецакаш другия и да заемеш мястото му. Неблагоприятен ден за хирургически интервенции в посока на отделително-половата система. Стойте далече от провокации и съблазни. Нищо ново не започвайте.
Лъв
Ден на крокодила, кой както може ще захапе другите. Властват животинските инстинкти, не се правят компромиси дори и към близките, ако това ще застраши позицията ни. До обед доминирате и определяте правилата, но следобед навлизате в конфликтен период и позициите ви се клатят както у дома, така и в бизнес отношенията. До два дни ще правите компромиси и ще се съобразявате с друг.
Дева
Ден на хората с големи претенции, амбиции и искания, които няма да се спрат пред нищо, за да ги постигнат. Може да се окажете изтикани в ъгъла. Конфликтите са навсякъде, увеличете дистанциите и не влизайте в разправии. Денят е неблагоприятен за хирургически интервенции. Добре е да се приключва обещаното, но не и да се започва нещо ново. Апетитите взимат връх над здравия разум.
Везни
Ден на огромните апетити. Родените в третата декада да не застават на пътя на хора, които действат като валяк. Не участвайте в конфликти и не предприемайте рискови инициативи. Старайте се да не провокирате близките с лични забележки и критика. Не планирайте тежка физическа работа, щадете кръста и бъбреците. Ако днес заминете за чужбина дълго ще останете там.
Скорпион
Днес се играе силово, правилата и обещанията не се спазват. Не очаквайте компромиси, а и не правите такива. Внимавайте в любовта. Вървите към неравностойна връзка, която може да елиминира от живота ви истинската любов. Сладкото удоволствие ще вгорчи живота на родените около 5-15-и ноември, ще ви донесе много главоболия и проблеми, но едва ли ще се откажете.
Стрелец
Денят е свързан с насилието и с реформите, с желанието да излезеш от рамките, в които сам си се поставил или животът ти е отредил. Някой се кани да заминава за чужбина и да остави зад гъба си стария начин на живот, приятелите и семейството. Ден на невъзвръщенците. Не се подавайте на провокации, обмислете добре нещата преди да направите крачката, след която няма връщане.
Козирог
Движете се в позната и добронамерена среда. Дори и близките ви хора ще са безкомпромисни и няма да ви разберат. Родените в третата декада сами ще си създават главоболия и ще се въвличат в интриги. Не се товарете с тежка физическа работа и не казвайте тежки думи, след които няма да има връщане назад. Точно днес не взимайте решение за живот извън страната. Ден на прокудените.
Водолей
Родените в третата декада нека да са особено внимателни. Заставате на пътя на фатално привличане. Може да изневерите на партньора и то в компания, която няма да е толерантна към вас. Конфликтите са навсякъде, всеки се бори за кокала, ще използва и непозволени средства, за да постигне целта си. Дистанцирайте се от места на вихреща се агресия, не се подавайте на съблазни.
Риби
Ден на крокодила, а той не прощава грешките. Старайте се да не влизате в спорове, особено с хора проявяващи агресивно поведение. Не е ден за среща с родата и за разговори по спорни имотни и неследствени дела. Здравето е нестабилно. До 18-и не се препоръчват гинекологични интервенции. Помислете още веднъж преди да се решите на аборт. Това може би е съдбовното ви бебе.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Януари 2023 година