Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише във вторник

Видяна: 10580 пъти

Овен
Ден на костенурката. Бавно и с внимание вече достигате целта. Важното е да стигнете до финала на работи и дейности и да си получите наградите и парите за свършената работа. Нищо ново да не се започва преди да разчистите терена на връзките и всеки да получи своето. Подгответе се за старта на нови и печеливши инициативи още от утре. Късметът ще следва родените в първата декада.
Телец
На прага сте на фатално привличане. На пътя ви застават хора, които може да ви вкарат в беди, да развалят семейството или да се намесят в бизнеса ви. Движете се без да обръщате внимание на покани и обаждания, които имат за цел да ви отклонят от пътя и от планираното за деня. Ще спечелите, ако до вечерта постигнете това, за което се борите, а не това, което друг налага и предлага.
Близнаци
Днес Меркурий е статичен преди от утре да тръгне в директна посока. Нищо ново да не се започва. Насочете всичките си сили към това, което е важно да се приключи, за да освободите ума и ръцете си от него и от утре да стартирате новите си проекти. Не позволявайте на странични хора или събития да ви отклоняват от целта. Всяко отклонение от планираното за днес ще носи загуби.
Рак
Днес ще приключите успешно с всяка задача, ще стигнете до финала на преговори и исканията ви ще бъдат удовлетворени. Ще има с какво да се похвалите и за какво да почерпите. Важното е да не се отклонявате от целта, която гоните, която сте си поставили или общата ви работа го изисква. Ден на заслужени награди и постижения. Може да вземете изпит, да се дипломирате и да спечелите конкурс.
Лъв
Ден на изневери и проблеми при пътувания. Не поемайте рискове, отлагайте срещи и разговори за следващите дни и нищо важно не започвайте. Особено опасно днес е да се променят взетите решения в движение. Не подвеждайте хората, които някъде ви очакват, с които имате уговорки и някаква работа за вършене. Ако се движите бавно и внимателно към целта до вечерта ще я постигнете.
Дева
Днес ще се похвалите с победа, ще постигнете нещо, към което вървите от доста време стига да се концентрирате и да не позволите на никого и нищо да се намесва и да ви разсейва. Вечерта на пътя ви застава фатално привличане, което може да промени и провали плановете ви за следващите дни. Не е ден за първа среща и първа целувка. Вървите към финала на работни или лични дела.
Везни
Днес е добре да се свърши това, което отлагате от доста време и което ще попречи на бъдещите ви инициативи, ако си остане недовършено или неуредено. Отново ще ви разсейват странични хора с проблемите си, но препоръката е да давате заето, докато не свършите своята неотложна работа. За утре планирайте само двустранни срещи и преговори на четири очи.
Скорпион
Всичко, което имате намерение да започнете днес ще ви създаде повече проблеми, отколкото радости и печалби. Приключвайте с обещаните задачи и с връзките, които усещате, че ви вредят. Ден на фатално привличане. Не си насрочвайте първа среща. Запознанствата от този ден ще са пагубни за стария ви начин на живот и ще го променят. Неблагоприятно за пътуване сутринта.
Стрелец
Всичко да се прави с търпение и внимание, да не се бърза и да не се пришпорват другите. Ще успеете, ако действате пресметливо и внимателно, ако следвате неотклонно избраната цел и не се разсейвате. Разбира се, че ще има провокативни обаждания целящи да ви отвлекат вниманието, но трябва да отстоявате позицията си. След като постигнете целта определена за деня сте свободни.
Козирог
Днес печели изчаквателната политика. Нищо ново да не се започва преди утрешния ден, когато планетата на бизнеса Меркурий ще тръгне вече в директна посока. Днес е време да се приключва. Издължете се с пари, услуги и любов на тези, към които имате или чувствате някакъв дълг. И ако сте тръгнали в дадена посока не се отбивайте от пътя, за да си нямате проблеми. Бъдете концентрирани.
Водолей
Родените в третата декада ще бъдат извадени от ежедневния си ритъм. Каквото и да става не си нарушавайте плановете, не тръгвайте в нова посока и не се срещайте с хора, които и друг път са обърквали живота и работата ви. Ден на фатално привличане. Луната от Скорпион е в конфликт с Венера и Сатурн от Водолей и в квадратура с Уран. Губите в материален и емоционален план.
Риби
Днес неотклонно се движите към важна за вас цел и до вечерта може да я постигнете. Действайте методично, не се отказвайте по средата на пътя, колкото и да ви е трудно. Имате шанс да стигнете до финала и да оберете плодовете на труда си. Време е да финализирате и отношенията си с предложение за брак или раздяла. Нищо да не се оставя недовършено и недоизказано.
telegraph.bg

Публикувана на
17 Януари 2023 година