Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Памела Андерсън призна за най-голямата си любов

В първите дни на любовната афера на Памела Андерсън с рокаджията Томи Лий, звездата от "Спасители на плажа" казва: "Ние просто искаме да имаме бебета и да бъдем заедно завинаги". 55-годишната актриса и активистка пише както за техните нежни и бурни моменти, така и за любовта си към двамата им сина - Брандън, на 26 години, и Дилън, на 25, в новите си мемоари, "Love, Pamela".

Книгата и нов документален филм на Netflix - "Pamela, a love story" са с официална премиера на 31 януари, съобщава "People"."Връзката ми с Томи може би беше единственият път, когато бях истински влюбена", пише тя, поглеждайки назад.
Тяхната сватба през 1995 г. на плажа в Канкун (тя е по бански, той по шорти) довежда до безброй заглавия и преследвания от папараци. Понякога животът и любовта им бяха на върха. "Забавлявахме се и нашето правило беше да няма правила", признава тя. 
Но кражбата на личните им записи от сейф в гаража им, които след това бяха превърнати в "секс лента", продавана от други, увеличи безмилостното преследване на таблоидите и папараците. "Това съсипа животи, като се започне от нашата връзка. И е непростимо за хората, все още до ден днешен, си мислят, че могат да спечелят от такова ужасно деяние, да не говорим, че е престъпление", пише Андерсън, който никога не е гледала откраднатата лента.Натискът и стресът в крайна сметка ги смазват, коментира Памела. Една вечер през 1998 г. Лий извива ръката й, докато тя държи седеммесечния Дилън, а Брандън играе наблизо. "Томи издърпа Дилън от ръцете ми и хвърли мен и Брандън в стената", пише Памела. Паникьосана, тя се обажда на 911. Томи е арестуван и излежава шест месеца в затвора. " Нашият ад започна", признава тя.
По-късно подава молба за развод. През следващите месеци и години тя се фокусира върху грижите за синовете си и намирането на изцеление.
"Разводът с Томи беше най-трудният, най-лошият момент в живота ми", пише тя в мемоарите си. "Бях смазана. Все още не можех да повярвам, че човекът, когото обичах най-много, е способен на случилото се онази нощ. И двамата бяхме съсипани, но трябваше да защитя децата си", категорична е тя. Сега вече, повече от две десетилетия по-късно тя и Лий се чуват от време на време.
"Томи е бащата на децата ми и аз съм вечно благодарна за това", казва още секс бомбата. 
Тя живее сама в бившата ферма на баба си и дядо си на остров Ванкувър, заобиколена от петте си кучета, любимите си книги, градината си и морето.
"Сега, когато съм сама, живея по-романтичен живот, отколкото във връзки", казва Андерсън, която се омъжва четири пъти: за Кид Рок, Рик Саломон (женят се два пъти, но един от браковете е анулиран) и Дан Хейхърст (брак от по-малко от една година, който приключи през 2021 г.)."Запалвам си свещи, пускам си музика. Имам си пианото. Сигурна съм, че би било прекрасно, ако имаше някой друг, който цени същите неща, за да бъдем заедно, но не съм го срещала. Обикновено искат да ги обслужваш, да ги отглеждаш. Нямам нужда някой да ми носи рози. Току-що засадих сто розови храсти. Мога да ги взема, когато пожелая - и това са любимите ми рози", допълва тя.

Публикувана на
19 Януари 2023 година