Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ариана Гранде затвори устите на хейтърите

Ариана Гранде затвори устите на критиците, които й зададоха въпроса: "Защо вече не си певица?". Отговорът на Гранде бе безапелационен и показа ясно на хейтърите, че тя все още може да пее изключително добре.
Ариана, която в момента е заета със заснемането на филмовата адаптация пиесата „Wicked“, представяна многократно на сцената на “Бродуей” сподели клип в Instagram, на който изпълнява римейк на песента „Somewhere Over the Rainbow“ от „Магьосникът от Оз“ на снимачната площадка на новата кинолента.
„Исках да ти изпея нещо малко, но в момента не желая да пея нищо, което не е от „Озиан“ (измислената страна на Оз)“, написа Гранде под видеото „Засега ще остана в моя малък сапунен балон, изграден от много любов“, добавя звездата.
Двукратната носителка на награда “Грами” скри косите под пуловер с качулка, тъй като за продукцията й се наложи да се изруси.
Очаква се филмът да съдържа две части, като първата от тях ще бъде пусната по кината през 2024 г., а втората през 2025 г.
Гранде сподели новината, че ще бъде част от актьорския състав на „Wicked“ през ноември 2021 г. с публикация в Instagram. Оттогава насам Ариана сподели редица клипове от снимачната площадка, а през януари миналата година пусна снимка, на която могат да бъдат забелязани множество различни издания на “Магьосникът от Оз”, през април обяви, че премиерата на филма е насрочена за декември 2024 година. /телеграф

Публикувана на
22 Януари 2023 година