Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

12 неща, които силно възбуждат мъжете

Много жени смятат, че мъжете се възбуждат от апетитни форми. Но представителите на силния пол са категорични, че това е катастрофална грешка и няма нищо общо с реалността.
Жените знаят, че тясната рокля и дантеленото бельо могат лесно да съблазнят мъжа, но това не е всичко, което води до сексуална близост. Повечето мъже признават, че също толкова силно се вълнуват от миризми и някои … странни неща.

Ядосани жени
Оказва се, че мъжете много харесват ядосани жени. Това обяснява и популярната фраза: „Страшно си красива, когато си ядосана“. Докато вие не сте на себе си от яд, вашият любим ви се наслаждава, представяйки си и предвкусвайки страстния секс като примирие.
Разрошен външен вид
Мъжете харесват естествеността. Една жена е желана не заради перфектно нанесения грим, красиво бельо или прическа, а защото е тя. Така че може би е време да спрете да гоните пресилените „златни стандарти“.
Без грим
През целия си живот всяка жена харчи ужасно много пари за козметика. И за кого? Мъжете, както знаете, не са привърженици на всичко това, повечето от тях дори не забелязват грима на лицето ви, да не говорим колко досадно им е да чакат, докато вие създавате съвършената си визия. За тях само си губите времето. Гримът, подобно на дрехите, е необходим на една жена единствено за да впечатли друга жена, за нищо друго. Мъжете предпочитат естествеността, в най-чистата ѝ форма. Учените са установили, че средностатистическият мъж изяжда от 3 до 5 килограма червило през целия си живот, а това е сериозна цифра!
Дама в риза
Няма нищо по-секси на света от жена, облечена в мъжка риза, но на голо. За един мъж тя се превръща в актрисата, която е палила огън в сърцето му, когато е бил още тийнейджър. Сега тази актриса е до него. И все пак не се увличайте, от време на време ризата трябва да се сваля и да се сменя с нещо по-женствено, в противен случай това ще стане рутина, а познатото вече не е еротично.
Музикални дами
За да завлечете мъж в леглото, изобщо не е необходимо да имате диплома от Консерваторията. Мъжете признават, че се вълнуват не толкова от свиренето на музикални инструменти, таланта или вокалните способности на дамата, а от самото присъствие на музикален инструмент в дома ѝ.
Малко коремче
Мерилин Монро е казала: „Жена без корем е като апартамент без мебели“. И е била права. Въпреки че рекламодателите ни убеждават в противното. С идеалната жена всъщност има много проблеми: „Какво да правя с нея сега? Да инвестирам милиони? Ако тя е толкова перфектна, тогава кой ще върши домакинската работа?“. Отново напомняме -мъжете предпочитат естествените жени, а малкото, приятно коремче изглежда много по-апетитно от плоското като дъска.
Бръчки
Е, всички остаряваме. Вярно е, че за жените бръчките са нежелателни, докато за мъжете малките паяжини около очите говорят за зрялост, опит и издават завидна сексуалност. И все пак наличието на изразени мимически бръчки показва, че една жена обича да се смее много, от което мъжкото внимание към нея само и единствено се увеличава.
Добър апетит
Сега е модерно да се грижите за тялото си, да водите здравословен начин на живот, да пазите разни диети. Оказва се, че това няма да възбуди мъжете. Естествено, не бива да ядете мамут на първата среща /бъдете търпеливи поне до втората/, но и дъвченето на целина цяла вечер далеч не е най-добрият вариант. Във всеки случай, ако имате отличен апетит, мъжът ще ви хареса, защото това говори за вашата вътрешна увереност. А и колкото по-разнообразна е една жена в избора на ястия и различни напитки, толкова по-смела и по-спокойна ще е в леглото /поне мъжете си мислят така/.
Очила
Очилата, които са ви карали да се чувствате некомфортно в училище, в зряла възраст имат обратен ефект. Те придават увереност и независимост, което възбужда еротичните фантазии в съзнанието на силния пол.
Дрезгав глас
Пискливият глас изнервя всички. Но грубият и дори дрезгав глас на жената прави незаличимо впечатление на мъжете. Особено, ако прошепнете в ухото му някакви откровени неща.
Поли до пода
Тук всичко е просто - под дълга пола се крие тайна. Знае се, че не бива да се показва всичко наведнъж. Жената е преди всичко загадка, която трябва да бъде разплетена от мъжа. Затова, мили дами, не пренебрегвайте дългите поли! Под тях се крие нещо невероятно, вълшебно за представителите на силния пол, дори и ако любимият вече е успял да ви изучи от край до край.
Боси крака
Преди нашият свят да се потопи в сладкото блаженство на еманципацията, босите крака са се считали за намек за голота. И макар оттогава да са изминали толкова години, подсъзнателно мъжете веднага започват да си фантазират разни неща, когато видят босо женско стъпало. Така че, възползвайте се, дами! Лора Костова, happy-woman.bg

Публикувана на
22 Януари 2023 година