Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Кайли Дженър с лъвска глава на модно ревю

Риалити звездата Кайли Дженър успя да шокира всички по време на седмицата на модата в Париж, след като се появи с рокля с лъвска глава.
Дженър избра нестандартното облекло в чест на името на сина си Айре, което, според нея, значи лъвски Бог.Дизайнерът, създал шокиращата рокля, е похвали в Instagram, че главата на животното е създадена от „ръчно изваяна пяна, вълна и копринена изкуствена козина и ръчно рисувана, за да изглежда възможно най-реалистична, празнувайки славата на естествения свят“. Те подчертаха, че „НЯМА ЖИВОТНИ, КОИТО СА ПОСТРАДАЛИ ПРИ НАПРАВЯНЕТО НА ТОЗИ ВИД.“Поразителният дизайн предизвика негативна реакция в социалните мрежи, като много потребители посочиха, че роклята може да насърчи убиването на лъвове за трофеи.
Кайли Дженър също се похвали с визията си в Instagram и благодари на дизайнера и творчески директор на Schiaparelli Даниел Роуз Бери. „КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА. Уау, хареса ми да нося това изкуствено произведение на изкуството, създадено на ръка с помощта на изкуствени материали“, написа Дженър.

Публикувана на
24 Януари 2023 година