Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Средният син на Брад Пит и Анджелина се отказа от фамилията

За Пакс Тиен Джоли-Пит не се знае почти нищо, освен че е едно от осиновените деца на прочутата артистична бивша двойка. Анджелина казва, че наследникът обича да готви и да си стои у дома, но какво е причинило такава скромност, не е ясно на никого. Той не се вижда често на семейни снимки и има много малко информация за него. Дори Мадокс, който е далеч от дома, предизвиква по-често вниманието на репортерите.
Наскоро обаче в пресата се появи информация и за Пакс. Оказва се, че средният син на Анджелина Джоли и Брад Пит е станал художник. Още по-интересно е това, което съобщава таблоидът Page Six - че Пакс е решил да се откаже от знаменитата си фамилия. 19-годишният младеж вече ще се изявява под псевдоним, защото на иска да бъде известен заради родителите си. Сега той започва кариерата си под името Embtto.
Съвсем скоро той ще участва в художествена изложба в Тел Авив, а творенията му ще види целият свят. Засега няма налични снимки на неговите творби, цените им също се държат в тайна. Известно е само, че използва смесена техника. Амбициозният художник съчетава цифрови и традиционни формати за рисуване. Също така обича абстракциите.
Пакс не е първото звездно дете, което се пробва в изкуството под псевдоним. Преди няколко години синът на Мадона и Гай Ричи - Роко, вече постла червения килим за себе си в тази област. Той продава картините си за десетки хиляди долари и работи под псевдонима Ред. Но ако Роко не се крие много от пресата, то Пакс е съвсем различен. Той просто не може да бъде приписан към звездните наследници, които използват имената на известните си родители или техните връзки, за да изградят кариера.
Пакс се опитва да остане на заден план и да не привлича вниманието на пресата през всичките съзнателни години от живота си. След като завършва колеж, поради тази причина той дори не отива на дипломирането си. И ако по-рано дълго време не можеше да приеме Анджелина като майка (тя го осинови без собственото му съгласие и го отведе в Америка), по-късно стана неин верен защитник. Той не пускаше ръката є на светски събития, подчиняваше се и я подкрепяше във всичко и дори взе нейна страна в развода є с Пит - отказа се от баща си и лично свидетелства срещу него в съда. В по-зряла възраст той също не иска да напусне майка си, не отива в друга страна, за да учи, винаги е близо до нея на работа. На снимачната площадка на филма “Без кръв” миналото лято, на който Анджелина Джоли е режисьор, той е неин асистент. Сега обаче е дошло време да поеме по самостоятелен път.труд

Публикувана на
25 Януари 2023 година