Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Отвратително!“

Моделът Александра Богданска яхна слон. Тя сподели снимки от Тайланд сред слончета, като на някои от кадрите моделката се е качила и дори е полегнала върху тях. Тя отлетя на топло, където ще посрещне нейния рожден ден на 27 януари и този на сина й Габриел Петканов на 30 януари.
Малчуганът ще посрещне своите 4 годинки на едно от най-екзотичните места в света заедно с майка си.
Снимките обаче предизвикаха и вълна от негативи коментари на фенове на Богданска, които се възмущават от превръщането на слоновете в атракция. Според една от последователките на Богданска "това с позирането върху слоновете е ужасно. Това са животни, отглеждани и тероризирани само, за да разхождат туристи и им се налага да се хранят цяла нощ, за да имат енергия за следващия ден, като се лишават от сън. Животът на тези слонове е само половината от средния за вида им".
Друг коментар гласи, че "не изглежда много окей да се позира върху животни". "Отвратително! Толкова е безвкусно и грозно родните инфлуенсърки да се чекнат върху изтормозени животни".
Катеренето върху слонове става тенденция сред родните знаменитости. В началото на месеца друга наша красавица яхна слон. Носителката на титлата „Мис Плеймейт“ Николета Лозанова посрещна новата година с любимия си Ники Михайлов в Бали, от където пусна провокативни снимки, покатерена върху грамадното животно.телеграф

Публикувана на
25 Януари 2023 година